Ο Ζιντάν, ο οποίος είναι ελεύθερος και ωραίος, και απλά περιμένει μια ευκαιρία του δικού του γούστου του, για να ξανακαθίσει στους πάγκους.

Η απόφαση του Κιλιάν Εμπαπέ να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν φέρνει ντόμινο εξελίξεων στις τάξεις της ομάδας. Ο Γάλλος επιθετικός θα συνεχίσει στο Παρίσι, με την PSG να του δίνει το ελεύθερο να κάνει, επί της ουσίας, ό,τι θέλει!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γαλλικής αθλητικής εφημερίδας ήταν διατεθειμένος να φέρει για προπονητή τον Ζινεντίν Ζιντάν. Λέμε ήταν γιατί οι εξελίξεις ήταν πολύ γρήγορες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα της «Telefoot», τα νέα ήταν δυσάρεστα για την Παρί. Η πρώτη απάντηση που έδωσε ο πρώην τεχνικό της Ρεάλ ήταν αρνητική. Δεν πολυγουστάρει όπως φαίνεται καταστάσεις τύπου Παρί. Χρήμα χωρίς πλάνο, και ένας Μπαπέ πλέον να έχει τον πρώτο λόγο. Ούτε για τον Μέσι στα καλύτερα του δεν θα δεχόταν ο Ζιντάν στην Παρί.

Ο Ζιντάν, ο οποίος είναι ελεύθερος και ωραίος, και απλά περιμένει μια ευκαιρία του δικού του γούστου του, για να ξανακαθίσει στους πάγκους. Όπως όμως όλα δείχνουν η επιθυμία του 49χρονου προπονητή είναι η τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γαλλίας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κιλιαν Μπαπε

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ