Μετά την τελευταία θέση στην Ligue 1 και την πτώση της στην β' κατηγορία ήρθε τώρα και η τιμωρία να την γκρεμίσει ακόμα περισσότερο.

Πριν λίγες εβδομάδες η Μπορντό υπέστη το πρώτο σοκ με τον υποβιβασμό της αγωνιστικά στην δεύτερη κατηγορία. Πριν προλάβει να ανασυνταχτεί, τρώει και την καμπάνα για οικονομικά προβλήματα και πέφτει στην τρίτη κατηγορία. Πόσο πιο κάτω;

Μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της Γαλλική ομάδας, όταν την Τρίτη 14/6 η DNCG (αρμόδια γαλλική Αρχή) τιμώρησε τους Γιρονδίνους με υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία για τα οικονομικά της προβλήματα.

Μετά την τελευταία θέση στην Ligue 1 και την πτώση της στην β’ κατηγορία ήρθε τώρα και η τιμωρία να την γκρεμίσει ακόμα περισσότερο. Το καλό είναι ότι η τιμωρία είναι εφέσιμη και η διοίκηση έχει προθεσμία μιας εβδομάδας για να την υποβάλει.

Το χρέος της είναι 40.000.000 ευρώ και το θετικό νέο από την πώληση του Τσουαμενί στην Ρεάλ θα της δώσει 11 εκατομμύρια ευρώ, από το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρούσε. Τώρα για τα υπόλοιπα 30 εκ θα κοιτάξει με πωλήσεις ποδοσφαιριστών και μια ρύθμιση αν φυσικά την δεχτεί η αρμόδια αρχή. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται τόσο εύκολα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ