Μειώθηκε στους δύο βαθμούς η διαφορά των δύο ομάδων.

Η Λιόν και η Λιλ τέθηκαν αντιμέτωπες στο «Groupama», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Πριν από το παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι ήταν αήττητοι στις τελευταίες επτά επισκέψεις τους στο εν λόγω γήπεδο. Αυτήν τη φορά, όμως, την… πάτησαν, χάνοντας με 1-0.

Στο 31’ ο Τζόναθαν Ντέιβιντ υποδέχθηκε τέλεια μια ωραία, έξυπνη πάσα στην άκρη της περιοχής και τελείωσε την προσπάθειά του με ένα γρήγορο σουτ προς την εστία, το οποίο όμως τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ πήρε την πάσα από τον Νικολάς Ταγκλιάφικο κι έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, το οποίο κατέληξε στο βάθος της αντίπαλης εστίας στο 74’.

Έτσι, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία μείωσε στους δύο βαθμούς την απόστασή της από την αντίπαλό της, στην έβδομη θέση της κατάταξης.

Λιόν: Λόπες, Ντα Σίλβα (46′ Λεπενάντ), Μπόατενγκ, Λουκεμπά, Γκούστο, Μέντες, Κακερέ (72′ Φεβρ), Ταγλιαφίκο, Αουάρ (66′ Ρέινε-Αντελάιντε), Λακαζέτ (87′ Τσέρκι), Ντεμπελέ (66′ Εκαμπί).

Λιλ: Σεβαλιέ, Ντιακιτέ, Φόντε, Τζάλο (86′ Ζεντάτκα), Ισμαΐλι (46′ Ριμπέιρο), Αντρέ, Γκόμες (86′ Μπαγιό), Γουέα (70′ Ουνάς), Γκόμες (70′ Μπαμπά), Καμπελά, Ντέιβιντ.

Σε ματς που προηγήθηκε, στο «Stade Du Moustoir», η Νις έφθασε στο «διπλό» με 2-1 επί της Λοριάν, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά το γκολ του Ντανγκό Ουαταρά στο 18’.

Οι Γιουσέφ Ατάλ στο 61’ και Γκαετάν Λαμπόρντ στο 69’ «υπέγραψαν» την ανατροπή για την ομάδα της Νίκαιας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λιλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπίκ Λυών

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ