Πρωτάθλημα Γαλλίας Ligue 1: Χαμός στην Ligue 1! Η Παρί γλίτωσε στις καθυστερήσεις την ήττα στην έδρα της Λοριάν, η οποία μετρούσε 8 σερί ήττες μέχρι αυτό το παιχνίδι. Μπήκε αλλαγή και αποβλήθηκε ο Ράμος. Στο 90+8′ έσωσε το βαθμό η Μαρσέιγ κόντρα στη Ρεμς. Η Μονακό νίκησε με ανατροπή τη Ρεν, απώλεια για Λιόν. […]

Πρωτάθλημα Γαλλίας Ligue 1: Χαμός στην Ligue 1! Η Παρί γλίτωσε στις καθυστερήσεις την ήττα στην έδρα της Λοριάν, η οποία μετρούσε 8 σερί ήττες μέχρι αυτό το παιχνίδι. Μπήκε αλλαγή και αποβλήθηκε ο Ράμος. Στο 90+8′ έσωσε το βαθμό η Μαρσέιγ κόντρα στη Ρεμς. Η Μονακό νίκησε με ανατροπή τη Ρεν, απώλεια για Λιόν.

Η Λοριάν είχε 8 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και 12 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη. Η Παρί είχε 10 παιχνίδια εντός των συνόρων χωρίς ήττα και 30 βαθμούς περισσότερους. Γι’ αυτό και το 1-1 στο “Μουστουάρ” είναι ένα ιστορικό αποτέλεσμα για τη Ligue 1, παρά τις απουσίες των πρωταθλητών χειμώνα έπειτα από 19 αγωνιστικές.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Μάρκο Βεράτι είναι τιμωρημένοι, ο Νεϊμαρ τραυματίας μεταξύ άλλων, ομως ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο είχε να επιλέξει από πληθώρα παικτών και το έπραξε. Μία αντεπίθεση στο 40′ κι ένα όμορφο σουτ του Τομά Μονκοντουί ήταν αρκετά για να προκαλέσουν ανησυχία στους Παριζιάνους.

Ο Λιονέλ Μέσι είχε δοκάρι νωρίτερα και ήταν η μοναδική πηγή κινδύνου των φιλοξενουμένων, την ώρα που οι γηπεδούχοι με τον Ενζό λε Φεέ από αριστερά έκαναν… πάρτι.

Η κατοχή της μπάλας ήταν σταθερά άνω του 75% υπέρ της Παρί, όμως οι παίκτες του Κριστόφ Πελισιέρ είχαν περισσότερες τελικές και ευνοήθηκαν και από τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος πέρασε στον αγώνα στο ημίχρονο και δέχθηκε κίτρινες κάρτες στο 81′ και στο 85′. Παρ’ όλα αυτά, ο Μάουρο Ικάρντι έσωσε τους Παριζιάνους στο τέλος και με κοντινή κεφαλιά απέτρεψε την ήττα.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Λιόν-Μετς 1-1
Μονακό Ρεν 2-1
Μονπελιέ-Ανζέρ 4-1
Μπορντό-Λιλ 2-3
Νις-Λανς 2-1
Σεντ Ετιέν-Ναντ 0-1
Τρουά-Μπρεστ 1-1
Κλερμόν-Στρασβούργο Αναβλήθηκε

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ