Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι έτοιμος να προπονήσει ξανά και μάλιστα στην Γαλλία. Μετά την Παρί Σ.Ζ, έρχεται μια ακόμα δύσκολη πρόκληση, πηγαίνοντας σε μια ομάδα που χρειάζεται "ηλεκτροσόκ".

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι έτοιμος να προπονήσει ξανά και μάλιστα στην Γαλλία. Μετά την Παρί Σ.Ζ, έρχεται μια ακόμα δύσκολη πρόκληση, πηγαίνοντας σε μια ομάδα που χρειάζεται “ηλεκτροσόκ”.

Δεν θα μείνει για πολύ καιρό χωρίς ομάδα ο Αργεντινός. Προπονητής ελίτ που έχει καθίσει στους πάγκους πολλών ευρωπαϊκών ομάδων αλλά τώρα ετοιμάζεται για κάτι διαφορετικό.

Ο Ποτσετίνο όπως όλα δείχνουν πηγαίνει σε μια ομάδα ανερχόμενη, που έχει ως κύριο μέλημα να πρωταγωνιστήσει άμεσα και στην Ευρώπη. Βέβαια για να το καταφέρει απαιτείται πολύς δρόμος και πρώτα μια διάκριση εντός συνόρων!

Η κουβέντα αναφέρεται στην Νις η οποία επένδυσε πολλά εκατομμύρια το καλοκαίρι αλλά για την ώρα δεν βλέπει… χαίρι. Η ομάδα βρίσκεται στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας και ο Λουσιέν Φαβρ δεν εξυπηρετεί το πλάνο των διοικούντων!

Έτσι στην Νις θέλουν να κάνουν ακόμα μία υπέρβαση με ένα μεγάλο όνομα στον πάγκο. Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι ο εκλεκτός και σήμερα επίκειται συνάντηση που θα κλειδώσει το deal. Στην Νις ψάχνουν ακόμα ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Γκαλτιέ που πήγε στην Παρί Σ.Ζ όταν αποχώρησε ο Ποτσετίνο!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ