Ζώδια: Οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα 24/08!

Πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχουν αλήθειες στα ζώδια, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο από ποιους παράγοντές επηρεάζονται. Τελειώνει η εβδομάδα, τι θα πρέπει να περιμένουμε σήμερα;

Σήμερα, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, δεν έχουμε και πολλά περιθώρια χαλάρωσης, αφού οφείλουμε να επιδείξουμε σοβαρότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα, κυρίως όσον αφορά σε επαγγελματικά ή πρακτικά ζητήματα που είτε χρειάζονται διευθέτηση είτε θα ανακύψουν.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα, ως ανάδρομη, κάνει και πάλι τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, επαναφέροντας, από το πουθενά, στο προσκήνιο ερωτικές υποθέσεις και απελευθερώνοντάς μας από συνήθειες και εξαρτήσεις, ζητώντας μας να ακολουθήσουμε ένα άλλο μοντέλο. Οι αναταράξεις θα είναι αρκετές, οι εκπλήξεις επίσης, ανατρέποντας ή αλλάζοντας τελείως τις ισορροπίες στις σχέσεις ή τα οικονομικά μας. Σαφώς θα υπάρξουν αντιδράσεις, εντάσεις και ρήξεις, αφού τα θέλω είναι διαφορετικά ή υπάρχει αδυναμία προσέγγισης ενός καινούργιου τρόπου που θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε όσα επιθυμούμε. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το παρελθόν να επανέλθει στο παρόν και να απαιτήσει μερίδιο της προσοχής και του χρόνου μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου, πάρτε το αλλιώς για ναφτάσετε πιο άμεσα στους στόχους σας, προσωπικούς ή επαγγελματικούς. Έτσι κι αλλιώς είναι περίοδος αλλαγών, οπότε το να προσπαθήσετε να διατηρήσετε αυτά που έχετε για χάρη των παλιών καλών στιγμών είναι μάταιο. Ίσως στο παρελθόν κρύβεται η λύση για το όποιο πρόβλημά σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του γ’ δεκαημέρου, υπάρχει μια γενικευμένη αστάθεια, κάτι που δε βοηθά ούτε το να σκεφτείτε καθαρά και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, ούτε και να φρενάρετε την όποια εξέλιξη. Αφήστε λοιπόν τα πράγματα να τσουλήσουν κι όπου σας βγάλει. Ξαφνική επανεμφάνιση πρώην μη σας εκπλήξει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζώδια

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης – Παναιτωλικός: “Καθάρισε” ο Μορόν με 2 γκολάρες! (3-0)
Super League

Άρης – Παναιτωλικός: “Καθάρισε” ο Μορόν με 2 γκολάρες! (3-0)