Ζώδια: Οι προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα 27/08!

Πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχουν αλήθειες στα ζώδια, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο από ποιους παράγοντές επηρεάζονται. Τελειώνει η εβδομάδα, τι θα πρέπει να περιμένουμε σήμερα;

Σήμερα, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, δεν έχουμε και πολλά περιθώρια χαλάρωσης, αφού οφείλουμε να επιδείξουμε σοβαρότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα, κυρίως όσον αφορά σε επαγγελματικά ή πρακτικά ζητήματα που είτε χρειάζονται διευθέτηση είτε θα ανακύψουν.

Με το τετράγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα ξεκινήσουμε τη μέρα μας κάπως μουδιασμένα, ενώ δε θα έχουμε ούτε συγκέντρωση, ούτε και στόχο. Όλα μέσα μας θα είναι μπερδεμένα και ενδεχομένως να φαινόμαστε χαμένοι στον κόσμο μας. Αργότερα, το τετράγωνό της με τον Άρη στην Παρθένο θα μας ξεβολέψει, θα μας κινητοποιήσει και βέβαια θα μας αναστατώσει. Μάλιστα, το μεσημέρι, το κλίμα θα είναι τεταμένο, θα είμαστε σε υπερένταση, θα εκνευριζόμαστε με το παραμικρό κι έτοιμοι να κάνουμε το μπαμ και να ξεσπάσουμε, σε περίπτωση που κάποιος διαφωνήσει μαζί μας ή κάτι στραβώσει.

Νωρίς το απόγευμα, με το πέρασμα της Σελήνης στον Αιγόκερω, το κλίμα σοβαρεύει κάπως απότομα, αρχίζουμε και περιορίζουμε την πηγαία έκφρασή μας και δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στο να περάσουμε μια «σωστή» εικόνα προς τα έξω. Τα πρέπει κυριαρχούν των θέλω και το συναίσθημα αντικαθίσταται σιγά-σιγά από το ρεαλισμό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζώδια

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ