Μετά από μία γεμάτη σεζόν, η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει χαλαρές διακοπές προκειμένου να γεμίσει τις… μπαταρίες της για την νέα σεζόν στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης  αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από οκτώ χρόνια σχέσης. Όπως φαίνεται οι δύο τους περνούν ξεχωριστά τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης […]

Μετά από μία γεμάτη σεζόν, η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει χαλαρές διακοπές προκειμένου να γεμίσει τις… μπαταρίες της για την νέα σεζόν στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης  αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από οκτώ χρόνια σχέσης.

Όπως φαίνεται οι δύο τους περνούν ξεχωριστά τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης νέα δεδομένα

Νέα ανατροπή υπάρχει για τον χωρισμό της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, με το τέλος της σχέσης τους να φαίνεται να ήταν… δρομολογημένο από αρκετό καιρό πριν από την επίσημη γνωστοποίησή του.

Αυτό φαίνεται, πάντως, σε συνέντευξη του γνωστού τραγουδιστή, που βρίσκεται σε εξαιρετικά κατάσταση, την πρώτη μετά τον χωρισμό, που παραχώρησε στο «Mykonos Post», αποφασίζοντας να μιλήσει, έστω κι αν δεν το έκανε ξεκάθαρα.

Η εξομολόγηση Χατζηγιάννη

Για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, η πρώτη επίσκεψη στην Μύκονο, συνέπεσε με τον ερχομό του από την Κύπρο στην Ελλάδα. Το ταξίδι του διήρκησε τέσσερις μέρες, που ήταν αρκετές για να πάρει μια γεύση από την ομορφιά και τη μοναδικότητα του νησιού των ανέμων. Ήταν το 1998, όταν ο εικοσάχρονος τότε Μιχάλης, κατέφθασε στο νησί με μια ολιγομελή παρέα. «Τη Μύκονο την επισκέφθηκα πρώτη φορά στα πολύ νεανικά μου χρόνια, που είχα μόλις έρθει στην Ελλάδα.

Ήμουν μαζί με φίλους μου που είχαμε έρθει μαζί από Κύπρο. Μόλις αντίκρυσα τη θέα στη Χώρα από το καράβι, ενθουσιάστηκα. Το τοπίο ήταν μαγευτικό. Περιπλανηθήκαμε στη Χώρα, τα σοκάκια της. Κάναμε πεζοπορία και κολυμπήσαμε σε αρκετές από τις παραλίες του νησιού. Αυτό που μας εξέπληξε ήταν ενέργεια που απέπνεε το νησί, η μαγεία του, η γραφικότητά του και σίγουρα οι πανέμορφες παραλίες.

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης sports365.gr

Πρώτη φορά Μύκονο

Για να είμαι ειλικρινής, χάρηκα πολύ αυτές τις μέρες που έμεινα στη Μύκονο και ακόμα και σήμερα αυτή η εικόνα της πρώτης μου επίσκεψης στο νησί είναι πολύ ζωντανή και έχει ζωγραφίσει για πάντα την εικόνα που έχω για τη Μύκονο. Έκτοτε, έχω έρθει στο νησί κυρίως για επαγγελματικούς λόγους, διότι τα καλοκαίρια, λόγω των συναυλιών και των εμφανίσεων μου, δεν έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο, ώστε να κάνω πολυήμερες διακοπές.

Παρόλα αυτά, η πρώτη εκείνη επίσκεψη που έκανα στο νησί ήταν αρκετή για να καταλάβω τον λόγο που η Μύκονος αποτελεί έναν παγκόσμιο προορισμό, κάτι που δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς πέρα από ομορφιά και φιλόξενους κάτοικους, διαχειρίζεται με μοναδικό τρόπο το θέμα του τουρισμού».

Μπορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να βρήκε σε ηλικία 20 ετών το παράδεισο στο Αιγαίο, ωστόσο πολλά χρόνια μετά, βρήκε τον δικό του προσωπικό παράδεισο στο νησί της Πάρου, καθώς έχει το δικό σπίτι εκεί. «Ουσιαστικά, μέσα από τις συναυλίες μου ανακάλυψα την Ελλάδα.

Είμαι τυχερός, διότι έχω δει πάρα πολλά μέρη. Η Ελλάδα είναι πανέμορφη από τον Βορρά μέχρι το Νότο και από την Ανατολή μέχρι τη Δύση. Τώρα, όσον αφορά τη Πάρο, κατέληξα εκεί χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Η επιλογή έγινε τυχαία. Φυσικά, το νησί είναι πολύ όμορφο. Μάλλον έπαιξε ρόλο το κατάλληλο timing ώστε να την επιλέξω για τις καλοκαιρινίες μου διακοπές». Θα ήθελε, άραγε, κάποια στιγμή να αποκτήσει το δικό του εξοχικό στη Μύκονο; «Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει μια κατοικία στη Μύκονο;», αρκείται να πει.

Μακρυπούλια Χατζηγιάννης τέλος σχέσης

Ύστερα από τη Μύκονο, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα συνεχίσει την περιοδεία με τίτλο «Μια αγκαλιά τραγούδια», που έχει ξεκινήσει από τις αρχές του καλοκαιριού με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, ενώ θα πραγματοποιήσει και προσωπικές συναυλίες στην Ελλάδα. «Με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, έχουμε ήδη κάνει ορισμένες συναυλίες. Ξεκινήσαμε από την Κύπρο, συνεχίσαμε στη Λάρισα και τώρα θα πάμε στη Μυτιλήνη.

Ύστερα, επιστρέφουμε στην Αθήνα, όπου θα εμφανιστούμε στο Κατράκειο Θέατρο και στη Τεχνόπολη στο Γκάζι. Παράλληλα, θα πραγματοποιήσω και ορισμένες προσωπικές συναυλίες. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα εμφανιστώ στο Ρέθυμνο. Και λέω καλώς εχόντωντων πραγμάτων, διότι περνάμε όλοι μας ένα καλοκαίρι που δεν κάνουμε μεγάλα σχέδια. Τα πράγματα αλλάζουν κάθε μέρα, από τη μια στιγμή στην άλλη».

Μεγάλη η αλλαγή στην ζωή μας

Εδώ και 18 μήνες, η ζωή όλων μας έχει αλλάξει, καθώς η πανδημία, έφερε νέα δεδομένα στην καθημερινότητά μας. Ο πλανήτης εξακολουθεί να δοκιμάζεται από την πανδημία του κορονοϊου. Από την άλλη, ο κάθε άνθρωπος επηρεάζεται διαφορετικά. Σκέφτεται διαφορετικά και πράττει διαφορετικά. Εκείνος, πως βίωσε όλο αυτό το διάστημα με τα lockdown και τις καραντίνες; «Ένιωσα σαν ένα λιοντάρι στο κλουβί του.

Πέρα από την αμηχανία, την ανασφάλεια, το φόβο και την αγωνία για ότι συνέβαινε-ειδικά το πρώτο διάστημα-εδώ και 18 μήνες ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν. Έχουν αλλάξει όλα. Θεωρώ πως δεν έχουμε συνηθίσει και δεν πρέπει να συνηθίσουμε αυτή την αλλαγή, αλλά μόνο να προσαρμοστούμε σε μια νέα κανονικότητα, η οποία θα μας προστατεύσει. Είμαι της άποψης πως πάντα θα υπάρχουν τέτοια φαινόμενα παγκόσμιας εμβέλειας.

Η αισιοδοξία από μόνη της δεν αρκεί

Το σημαντικό είναι να είμαστε όσο καλύτερα προετοιμασμένοι γίνεται. Η ανθρωπότητα πολλές φορές πιάνεται εξ απήνης και ύστερα τρέχει να διορθώσει τις ζημιές. Από την άλλη, τις τελευταίες μέρες, βιώνουμε στη χώρα μας μια τεράστια οικολογική καταστροφή και δεν είμαι καθόλου χαρούμενος για όλα αυτά», τονίζει.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι αισιόδοξος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αναλογίζεται τη σοβαρότητα της κατάστασης. «Η αισιοδοξία από μόνη της δεν αρκεί. Πρέπει να γεφυρώνεται με τις συμπεριφορές των ανθρώπων, ώστε να υπάρει μια ενιαία ανθρωποκεντρική κατεύθυνση. Διαφορετικά, είναι μια αφηρημένη έννοια. Είμαι αισιόδοξος, αν όλοι μας καταλάβουμε τη σημαντικότητα της ύπαρξης μας. Δ

εν γίνεται οι μισοί να σκέφτονται με ένα τρόπο και οι άλλοι μισοί διαφορετικά. Ο ατομικισμός, που είναι χαρακτηριστικό της εποχής, αλλά και οι πολύ φιλελεύθερες ιδέες-που ανεβάζουν τις ανισότητες παγκοσμίως, οι οποίες με τη σειρά τους φέρνουν καταστροφές-πρέπει σιγά σιγά να εξαλειφθούν. Αυτή είναι μια κουβέντα που ξεκίνησε εδώ και πολλά χρόνια, αλλά είναι πιο επίκαιρη από ποτέ».

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης sports365.gr

Τα… κρυφά μηνύματα της Ζέτας

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν είναι πλέον μαζί, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια σχέσης, με τους δύο πάντως να έχουν από πριν τριγμούς, κάτι που ανακαλύπτει κανείς σε παλιότερες δηλώσεις τους.

Η παρουσιάστρια, με τον τρόπο της, είχε «προδώσει» το τι συνέβαινε στη σχέση τους. Πολλοί την είχαν δει αυτή τη δήλωση, αλλά λίγοι μάλλον κατάλαβαν τι σήμαινε για αυτό, που θα βλέπαμε έξι χρόνια αργότερα.

Η δήλωση είχε γίνει το 2015. «Υπήρξε περίοδος στη σχέση μας (που απομακρυνθήκαμε), αλλά όχι τόσο δύσκολη ώστε να εγκαταλείψουμε τη σχέση. Πάντως αυτή η περίοδος που δεν θα πω ποια ήταν, δεν είχε σχέση χρονικά μ΄εκείνες που τα δημοσιεύματα μας ήθελαν χωρισμένους. Παλέψαμε και οι δυο και το εννοώ», αναφέρει η Ζέτα και δεν είναι τυχαίο, ότι από τότε τους βλέπαμε σε πολλές περιπτώσεις μόνους τους, είτε σε διακοπές είτε σε άλλες περιστάσεις.

Η δήλωση της Μακρυπούλια που «έδειξε» τον χωρισμό

«Πολλές φορές κλείνεται στον εαυτό του κι αν του συμβεί κάτι μπορεί να μαυρίσει παραπάνω απ΄όσο χρειάζεται. Αγχώνεται. Αν αισθανθώ ότι θέλει χρόνο, τον αφήνω. Αν θέλει να το συζητήσουμε, συζητάμε.Μέχρι να το καταλάβω και να διαπιστώσω ότι το κάνω κι εγώ, είχα το άγχος να μάθω τι έχει. Τώρα θεωρώ ότι κάποιες φορές ταλαιπωρεί τον εαυτό του.

Δεν ξέρω αν τον καταπιέζω με την τάξη. Δεν είναι ότι γκρινιάζω. Επίσης έχω επιτρέψει –κι αυτό για μένα είναι μεγάλο βήμα- να ζει το σκυλί μέσα στο σπίτι. Φροντίζω ακόμη τη διατροφή του, γιατί ο Μιχάλης ξυπνά το πρωί, πίνει καφέ και μέχρι το απόγευμα είναι ικανός να μην φάει τίποτε. Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι αυτό δεν είναι καλό, αλλά δεν το καταλαβαίνει», είχε προσθέσει η Μακρυπούλια.

Πηγή: athensmagazine.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Мобильное Приложение Для Android же Io
Uncategorized

Мобильное Приложение Для Android же Io

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι