Για σένα που ίσως αμφιβάλεις για το στιλ σου. Το στιλ δεν είναι μία συνταγή ή ένα μυστικό. Το στιλ σου είναι η εικόνα της προσωπικότητας σου. Μέσα από το ντύσιμο δίνεις πληροφορίες για το γούστο σου και μπορείς φυσικά με αυτό να εντυπωσιάζεις. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από έναν στιλάτο και περιποιημένο άντρα. Το […]

Για σένα που ίσως αμφιβάλεις για το στιλ σου.

Το στιλ δεν είναι μία συνταγή ή ένα μυστικό. Το στιλ σου είναι η εικόνα της προσωπικότητας σου. Μέσα από το ντύσιμο δίνεις πληροφορίες για το γούστο σου και μπορείς φυσικά με αυτό να εντυπωσιάζεις.

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από έναν στιλάτο και περιποιημένο άντρα. Το ντύσιμο σίγουρα είναι το πρώτο που προσέχει κάποιος που σε βλέπει για πρώτη φορά. Φρόντισε λοιπόν να αποκτήσει καλή εντύπωση για σένα.
Και για αυτούς που θεωρούν ότι μόνο ο χαρακτήρας μετράει και όλα τα άλλα είναι περιττά κάνουν λάθος.

Η περιποίηση αντανακλά τον αυτοσεβασμό και αυτό το οφείλεις στον εαυτό σου. Αν θέλεις λοιπόν να είσαι πάντα καλοντυμένος ακολούθησε τα παρακάτω και δεν θα χάσεις.

Αγόρασε ένα καλό κοστούμι.

Μία αγορά που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο σε πολλά. Ένα καλό κοστούμι στην ντουλάπα σου θα σε συνοδεύσει σε κάθε επίσημη έξοδό σου όπου απαιτείται πιο αυστηρό ντύσιμο.

Φυσικά το θέμα είναι να το φοράς σωστά.

Θα πρέπει να μάθεις να το συνδυάζεις με τα σωστά πουκάμισα. Φρόντισε να είναι φυσικά στα μέτρα σου και να μην είναι στενό ή αντιθέτως αρκετά φαρδύ.

Επένδυσε σε ένα καλό ρολόι.

Φυσικά και ξέρουμε ότι τα ρολόγια εντυπωσιάζουν. Φρόντισε να έχεις ένα ρολόι που θα αναδεικνύει το υπόλοιπο ντύσιμο σου.

Κεφάλαιο τζιν.

Μπορείς να το φορέσεις παντού και με όλα. Ένα κουλ τζιν θα σε κάνει μοντέρνο και στιλάτο. Συνδύασε το με ένα T shirt και θα είσαι πάντα μοντέρνος.

Μη ξεχνάς το δέρμα σου.

Άρχισε να φροντίζεις το δέρμα σου. Μην αμελείς  την επιδερμίδα του προσώπου σου. Βάλε τα σωστά προϊόντα όπως μία καλή ενυδατική και το δέρμα σου θα σε ανταμείψει.

Μην έχει αμφιβολίες για τα γυαλιά.

Τα γυαλιά μπορεί να απογειώσουν το στιλ σου δείχνοντας μία εικόνα πιο μποέμ και σοφιστικέ.

Πρόσεχε την περίσταση.

Επέλεξε τα ρούχα για την σωστή περίσταση. Ντύσου ανάλογα με την ώρα και τον χώρο χωρίς να κάνεις υπερβολές.

Με μέτρο τα αξεσουάρ.

Φρόντισε να μην κάνεις υπερβολές με τα αξεσουάρ σου. Λίγα αρκούν μόνο για να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Τα παραπάνω θα είναι φλυαρία.

Επένδυσε στα παπούτσια.

Ένα καλό ζευγάρι παπούτσια θα είναι αυτό που θα κάνει το ντύσιμό σου να κάνει θραύση. Μη φοβηθείς τα χρήματα. Τα παπούτσια είναι σταθερή αξία και φυσικά επένδυση.

Προτίμησε κλασικά πουκάμισα.

ένα κλασικό πουκάμισο σίγουρα θα είναι το κομμάτι που θα είναι περιζήτητο στην ντουλάπα σου. Για όλες τις ώρες της ημέρας μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ