Ο Τόνι Σφήνος έχει μείνει στο μυαλό όλων με την χαρακτηριστική περούκα, αλλά και τα γυαλιά του που είναι σήμα κατατεθέν. Ο γνωστός παρουσιαστής και performer αποφάσισε να προχωρήσει σε δραματική αλλαγή. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, θα πετάξει την περούκα και τα γυαλιά ύστερα από 12 χρόνια. Ο Τόνι Σφήνος μίλησε στο Happy Day και αρχικά […]

Ο Τόνι Σφήνος έχει μείνει στο μυαλό όλων με την χαρακτηριστική περούκα, αλλά και τα γυαλιά του που είναι σήμα κατατεθέν. Ο γνωστός παρουσιαστής και performer αποφάσισε να προχωρήσει σε δραματική αλλαγή. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, θα πετάξει την περούκα και τα γυαλιά ύστερα από 12 χρόνια.

Ο Τόνι Σφήνος μίλησε στο Happy Day και αρχικά ανέφερε: «Ύστερα από 12 χρόνια σκέφτομαι να κάνω κάποια πράγματα και να αλλάξω την περσόνα του Τόνι. Επειδή όμως είναι δυνατό αυτό το τόλμημα και συγκρίσιμο με τον Τόνι θα πρέπει να γίνει πολύ στοχευμένα και πολύ σωστά…».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον τραγουδιστή Πασχάλη λέγοντας: «Ξεσπάθωσα, τα είπα και ξαλάφρωσα, δεν υπάρχει πλέον καμία παρεξήγηση. Αν συναντηθούμε με τον Πασχάλη θα τραγουδούσαμε μαζί τον «Τρόπο που μ’ αγαπάς»! Αν μου απαγόρευε να λέω τα τραγούδια του, εγώ θα συνέχιζα, έτσι κόντρα στην κόντρα…»!

Τέλος, για το αν είχε κάποια τηλεοπτική πρόταση: «Προτείνω ιδέες στην τηλεόραση για εκπομπή, αλλά μου λένε… καλά κάνε το «σούπερ μάρκετ» κάτι συζητάω, θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ