Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος «άδειασε» τον Αλέξναδρο Κοψιάλη σε 20 δευτερόλεπτα.

O Αλέξανδρος Κοψιάλης αποτελεί πρόσωπο των τελευταίων ημερών. Πριν λίγες μέρες έσκασε σα «βόμβα» στη ελληνική επικαιρότητα, καταγγελία για βιασμό από την 24χρονη Γεωργία.

Ο γνωστός influencer δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια γαι τη στάση του στην υπόθεση και για τη φιλία του για ένα άτομο που ενεπλάκη σε αυτή, χωρίς όμως να έχει σχέση. Τα σχόλια ήταν επικριτικά απεναντί του και στο twitter, όπου ο κόσμος τον «έκραζε» εξαιτίας αναρτήσεων που είχε κάνει στο παρελθόν και κυρίως εξαιτίας κάποιων likes σε σχόλια κατά του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη.

Το αποκορύφωμα ήρθε από τη μεριά των αδερφών Αντετοκούνμπο. Κατέβηκε από το προφίλ του ο διαγωνισμός με δώρο ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

Πολλοί είναι οι χρήστες των social media, που τον έκαναν unfollow. Αλλά, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος τον «γείωσε» με ένα βιντεάκι μόλις 20 δευτερολέπτων.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανάρτησε ένα βίντεο στο λογαριασμό του στο twitter, που έγραφε  Influencer από τα Lidl, αναφερόμενος στον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, όμως είναι αυτός που τράβηξε όλα τα βλέμματα. Η κοπέλα μίλησε στον δημοσιογράφο αποκλειστικά για όσα έγιναν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο και φυσικά αποκάλυψε για πρώτη φορά και της καταγγέλουσας.

Η συνέντευξη, αναπαράχθηκε σε όλα τα μέσα στην Ελλάδα. Έκανε το γύρο το διαδικτύου. Όλοι ανέφεραν την πηγή και το zougla.gr που ήταν και το σάιτ στο οποίο μίλησε. Ο γνωστός δημοσιοφράφος κατηγόρησε τον Νίκο Χατζηνικολάου γιατί δεν έπαιξε στο δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Influencer από τα Lidl https://t.co/t4UaeBwiyb pic.twitter.com/zoSf4kKYOb

— Triantafyllopoulos_M (@Makis_zougla) January 26, 2022

Τριανταφυλλόπουλος

 

Η κόντρα ανάμεσα στους δύο άνδρες είναι γνωστή από το παρελθόν. Με αφορμή ρεπορτάζ της REAL NEWS, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έκανε ένα πολύ επιθετικό tweet με απίστευτους χαρακτηρισμούς, εναντίον του διευθυντή και εκδότης της εφημερίδας.

«Δημοσιογραφικό ρεζιλίκι από την Real. Ταυτίζει έντεχνα τους πολίτες που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν με μια δράκα ακροδεξιών οι οποίοι ακολουθούν συμπεριφορές χρυσαυγητών. Έτσι συμβαίνει συνήθως. Όταν στριμώχνεσαι οικονομικά να ακολουθείς άνωθεν οδηγίες.Θλιβερό!»

Τριανταφυλλόπουλος

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ