Πολλοί είναι οι χρήστες των social media, που τον έκαναν unfollow. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος τον «γείωσε» με ένα βιντεάκι μόλις 20 δευτερολέπτων.

O Αλέξανδρος Κοψιάλης αποτελεί πρόσωπο των τελευταίων ημερών. Πριν λίγες μέρες έσκασε σα «βόμβα» στη ελληνική επικαιρότητα, καταγγελία για βιασμό από την 24χρονη Γεωργία.

Ο γνωστός influencer δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια γαι τη στάση του στην υπόθεση και για τη φιλία του για ένα άτομο που ενεπλάκη σε αυτή, χωρίς όμως να έχει σχέση. Τα σχόλια ήταν επικριτικά απεναντί του και στο twitter, όπου ο κόσμος τον «έκραζε» εξαιτίας αναρτήσεων που είχε κάνει στο παρελθόν και κυρίως εξαιτίας κάποιων likes σε σχόλια κατά του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη.

Το αποκορύφωμα ήρθε από τη μεριά των αδερφών Αντετοκούνμπο. Κατέβηκε από το προφίλ του ο διαγωνισμός με δώρο ένα σπίτι αξίας άνω των 100.000 ευρώ.

Πολλοί είναι οι χρήστες των social media, που τον έκαναν unfollow. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος τον «γείωσε» με ένα βιντεάκι μόλις 20 δευτερολέπτων.

Μια ματιά στην διαδρομή του μέσα από το δημοσίευμα της espresso.

Κάποτε πουλούσε ρούχα σε κατάστημα. Σήμερα θεωρείται ο πιο δυνατός influencer στο ελληνικό Instagram. Η πορεία του Αλέξανδρου Κοψιάλη προς την κορυφή των social media υπήρξε αλματώδης. Φτάνοντας εκεί, μάλιστα, είχε και μία… συνάντηση με τους αδερφούς Αντετοκούνμπο, μαζί με τους οποίους έκανε και το μεγαλύτερο giveaway στην ελληνική instagramική ιστορία.

Όμως, ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει, λένε… Αρκεί μόνο μία αφορμή για να αρχίσει η… αποκαθήλωση ενός ειδώλου. Δεν είναι απαραίτητο να φταίει εντελώς. Μπορεί κάτι λάθος να πει, κάποια παρεξήγηση να γίνει και… τσουπ, η κοινωνία των social media βγάζει δόντια και «ξεσκίζει» τις σάρκες του. Έτσι συνέβη και με τον 29χρονο YouTuber με τους 1.200.000 followers στο Instagram.

Τη μία στιγμή ήταν στα… ουράνια της απόλυτης επιτυχίας και την άλλη βρέθηκε να… κατρακυλάει στην άβυσσο, όταν βγήκε να υπερασπιστεί δημόσια τον φίλο του Δημήτρη Φιντιρίκο, τον οποίο κάποιοι ενέπλεξαν (αδίκως, όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων) στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 1992 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Μάρκετινγκ στο IST College, απʼ όπου αποφοίτησε το 2014, ενώ από το 2011 έως το 2019 εργαζόταν ως πωλητής σε κατάστημα ρούχων. Το 2018 ξεκίνησε να ανεβάζει στο κανάλι του στο YouTube βίντεο με τις εκπομπές του «Δημόσια Κατακραυγή» και «Ιδιωτική Κατακραυγή».

Όπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, κάποια αστεία του έτυχαν αρνητικής κριτικής, με τον ίδιο να κατηγορείται από μικρή μερίδα του κοινού για σεξισμό και body shaming. Σε κάθε περίπτωση, όμως, τα βίντεο του Αλέξανδρου «χτυπούσαν» πολλές χιλιάδες views, με το κοινό, στη μεγάλη πλειονότητά του, να εκδηλώνει τον θαυμασμό του. Η επιτυχία του καναλιού του έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν άρχισε να κάνει συνεντεύξεις με celebrities μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σειρά μετά είχε το Instagram, όπου κι εκεί το προφίλ του είναι γεμάτο με χιουμοριστικά βίντεο, τα οποία ανέβασαν τις μετοχές του, αυξάνοντας θεαματικά και τους ακόλουθούς του. Κάπως έτσι ξεκίνησαν τα giveaways και ο αριθμός των followers του ανέβηκε ακόμη πιο πολύ, με αποτέλεσμα να φτάσει να έχει ένα από τα πιο δυνατά instagramικά προφίλ στην Ελλάδα.

Αλέξανδρος Κοψιάλης

Η αγαπημένη του

Στην προσωπική του ζωή ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είναι ζευγάρι με την όμορφη Σοφία Φυρού, της οποίας το όνομα έγινε γνωστό στο πανελλήνιο όταν ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα του Ηλία Βρεττού. Συγκεκριμένα, ήταν η οδηγός του αυτοκινήτου και, παρόλο που δεν τραυματίστηκε, το σοκ για εκείνη υπήρξε μεγάλο. Τότε ακουγόταν πως ήταν σε σχέση με τον τραγουδιστή που τραυματίστηκε, κάτι που, όμως, διαψεύστηκε στην πορεία και από τους δύο.

Η Σοφία έχει σπουδάσει Οικονομικά και, παρά το γεγονός ότι της έχουν γίνει κατά καιρούς προτάσεις ν’ ασχοληθεί με την τηλεόραση, εκείνη δεν το αποφασίζει.

Με τον Αλέξανδρο έχουν αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος θα γίνει ενός έτους τον επόμενο μήνα, και τους έχει πάρει τα… μυαλά! Όλα έμοιαζαν ιδανικά στην καθημερινότητά τους. Μέχρι πρότινος που άρχισαν οι διαδικτυακές επιθέσεις στον influencer.

Η κίνηση του Κοψιάλη να στηρίξει δημόσια τον φίλο του Δημήτρη Φιντιρίκο, λέγοντας πως το βράδυ του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν που κακοποιήθηκε η 24χρόνη στη συμπρωτεύουσα ο επιχειρηματίας βρισκόταν στο Αμπου Ντάμπι με τη μητέρα του και τη σύντροφό του Κατερίνα Δαλάκα, οδήγησε τον influencer στη δίνη ενός διαδικτυακού… κυκλώνα, καθώς ήταν πολλοί εκείνοι που τον κατηγόρησαν ότι προσπάθησε να τον «ξεπλύνει».

Αποτέλεσμα; Το hashtag #cancel_Copsialis έγινε trend στο twitter και ο ίδιος έχασε 100.000 followers στο Instagram μέσα σε λίγα 24ωρα. Μάλιστα, ο σάλος που προκλήθηκε κόστισε τη συμμετοχή του στον διαδικτυακό διαγωνισμό με έπαθλο ένα διαμέρισμα που είχε ξεκινήσει μαζί με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, το μεγαλύτερο giveaway που έγινε ποτέ στο ελληνικό Instagram, το οποίο έχουν αναλάβει πλέον εξ ολοκλήρου οι Έλληνες μπασκετμπολίστες.

Όλα τα παραπάνω έκαναν τον YouTuber να ξεσπάσει, αποκαλύπτοντας ότι, χωρίς να έχει φταίξει ο ίδιος σε κάτι, του στέλνουν στα social media χυδαία μηνύματα και του εύχονται να πάθει τα χειρότερα.

Προχθές ο Αλέξανδρος Κοψιάλης προχώρησε σε ένα ακόμη ξέσπασμα, βάζοντας στο στόχαστρο πολλούς φίλους, που, όπως είπε, είδε «να μένουν αμέτοχοι και άβουλοι μέχρι αηδίας» κατά τον… λιθοβολισμό του!

«Είδα κομμάτια από το παρελθόν μου, που το “σ’ αγαπώ” πήγαινε… καραμέλα, να χοροπηδάνε πάνω στο πτώμα μου και στη δυστυχία της οικογένειάς μου, ανεβάζοντας stories γεμάτα νόημα… Φωτογραφίζοντας τον κακοποιό (δηλαδή εμένα), είτε μιλώντας στην κάμερα είτε βάζοντας φθηνά quotes, πατώντας στην google τη λέξη “κάρμα”. Χάρηκαν με το επικείμενο τέλος μου! Χαίρομαι που η μοίρα μου και οι επιλογές μου σας πέταξαν στο παρελθόν μου! Και χαίρομαι, επίσης, που ποτέ μου δεν ευχαριστήθηκα με τη δυστυχία σας, σε αντίθεση με εσάς» συνέχισε, όντας πολύ φορτισμένος.

«Είδα, επίσης, διαδικτυακούς μου φίλους, celebrities και μη, με τους οποίους έχω πει παραπάνω από μία κουβέντα και ένα απλό “καλησπέρα”, έχουμε ανταλλάξει απόψεις, έχουν ζητήσει βοήθεια και τους την έδωσα απλόχερα, όπως κάνω πάντα, να σπεύδουν να με σβήσουν από φίλο, λες και έπρεπε να βγάλουν μια ρετσινιά από πάνω τους, έναν βραχνά που έψαχναν καιρό να πετάξουν και τώρα τους δόθηκε η ευκαιρία, και να παίρνουν το μέρος του άδικου επειδή αυτό τους βόλευε…» κατέληξε με πίκρα ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик