Ο ηθοποιός Αλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε με ένα όπλο γυρισμάτων σε μια ταινία στο Νέο Μεξικό την Πέμπτη, σκοτώνοντας την κινηματογραφίστρια, Χαλίνα Χάτσινς. Επίσης τραυματίζοντας τον σκηνοθέτη, Τζόελ Σόουζα, δήλωσαν οι αρχές. Το περιστατικό συνέβη στα γυρίσματα της ανεξάρτητης ταινίας μεγάλου μήκους «Rust». Ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε. «Το γραφείο του […]

Ο ηθοποιός Αλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε με ένα όπλο γυρισμάτων σε μια ταινία στο Νέο Μεξικό την Πέμπτη, σκοτώνοντας την κινηματογραφίστρια, Χαλίνα Χάτσινς. Επίσης τραυματίζοντας τον σκηνοθέτη, Τζόελ Σόουζα, δήλωσαν οι αρχές.

Το περιστατικό συνέβη στα γυρίσματα της ανεξάρτητης ταινίας μεγάλου μήκους «Rust». Ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε.

«Το γραφείο του σερίφη επιβεβαιώνει ότι δύο άτομα πυροβολήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Rust. Η Χαλίνα Χάτσινς, 42 ετών, διευθύντρια φωτογραφίας, και ο Τζόελ Σόουζα, 48 ετών, σκηνοθέτης, πυροβολήθηκαν όταν ένα κινηματογραφικό όπλο χρησιμοποιήθηκε από τον Αλεκ Μπάλντουιν. 68 ετών, παραγωγό και ηθοποιό», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Το προφίλ του εκρηκτικού Άλεκ Μπάλντουιν

Ποιος είναι όμως ο Άλεκ Μπάλντουιν που έχει σήμερα στραμμένα πάνω του όλα τα φώτα του διεθνούς Τύπου. Στην πολύχρονη καριέρα του, ο 63χρονος σταρ του Χόλιγουντ έχει να επιδείξει μεγάλες επιτυχίες, ενώ πολλές ήταν οι φορές που βρέθηκε απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ, σαρκάζοντας τον χαρακτήρα και την πολιτική διαδρομή του…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ