Τα «Φιλαράκια» έκαναν reunion και συγκίνησαν τα εκατομμύρια των φίλων τους σε όλον τον κόσμο. Στην Ελλάδα το είδαμε μέσα από το STAR. Αλλά το καλό νέο έσκασε τώρα, και σίγουρα κάνει χαρούμενους τους φίλους της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς. Πολλοί το ήθελαν να συμβεί και να που έγινε. Το Reunion ολοκλήρωσε αυτό που δεν κατάφερε η […]

Τα «Φιλαράκια» έκαναν reunion και συγκίνησαν τα εκατομμύρια των φίλων τους σε όλον τον κόσμο. Στην Ελλάδα το είδαμε μέσα από το STAR. Αλλά το καλό νέο έσκασε τώρα, και σίγουρα κάνει χαρούμενους τους φίλους της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς. Πολλοί το ήθελαν να συμβεί και να που έγινε.

Το Reunion ολοκλήρωσε αυτό που δεν κατάφερε η σειρά

Μετά από δέκα χρόνια προβολής και 17 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο, τα «Φιλαράκια» (Friends) ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους.  Για ένα επετειακό επεισόδιο και την Πέμπτη (27/05), οι φανατικοί θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο στήθηκαν μπροστά από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες. Να παρακολουθήσουν ξανά το «Friends.  The Reunion» μέσω του συνδρομητικού HBO Max.

Δεν ήταν ούτε ταινία, ούτε κάποιο επεισόδιο της σειράς αλλά ένα ντοκιμαντέρ.  Με backstage από γυρίσματα και με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Αλλά έκανε την δουλειά του μια χαρά. Τους έφερε πολύ κοντά τελικά.

Τους πήρε δέκα χρόνια αλλά είναι μαζί

Το μεγάλο νέο έσκασε όμως τώρα. Έστω και με καθυστέρηση δέκα ετών.

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο τηλεοπτικός Ρος (Ντέιβιντ Σουίμερ) είναι μαζί. Εκτός από τηλεοπτικό ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια έγιναν ζευγάρι και στην ζωή.

Η αποκάλυψη έγινε από το Closer Online, και αναφέρει ότι οι δυο ηθοποιοί ήρθαν πολύ κοντά μετά το reunion. Ο ίδιος ο Ντέιβιντ Σουίμερ αποκάλυψε τον έρωτά του με την Άνιστον.

Μετά το επετειακό επεισόδιο βρέθηκαν αρκετές φορές μαζί και μάλιστα ο Ντέιβιντ Σαοίμερ έμεινε αρκετές ημέρες σπίτι της.

Ο τηλεοπτικός Ρος κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του reunion επεισοδίου πως δεν κατάφεραν ποτέ να είναι μαζί. Ο λόγος ήταν ότι τύχαινε πάντα ένας από τους δυο τους να βρίσκεται σε σχέση.

Ο Ρος και η Ρέιτσελ ήταν ερωτευμένοι πολλά χρόνια πριν, και μετά από δέκα σεζόν τα κατάφεραν τώρα. Στο μεγάλο φινάλε.

Σε συνέντευξη τους πριν το πολυαναμενόμενο reunion, η Jennifer Aniston και o David Schwimmer είπαν ξεκάθαρα πως ήταν ερωτευμένοι κατά την διάρκεια της σειράς.

«Θυμάμαι να λέω μια φορά στον Ντέιβιντ ότι θα είναι πολύ κρίμα η πρώτη φορά που ουσιαστικά εσύ και εγώ θα φιληθούμε να είναι στην εθνική τηλεόραση. Και πράγματι! Το πρώτο μας φιλί ήταν σε εκείνο το καφέ. Διοχετεύσαμε όλη την λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο στον Ρος και στην Ρέιτσελ», είπε η Jennifer Aniston.

Με την σειρά του ο  David Schwimmer εξομολογήθηκε:

«Ήμασταν και οι δύο πολύ τσιμπημένοι. Περίπου τα δύο πρώτα χρόνια, όταν είχαμε διαλείμματα από τις πρόβες, υπήρχαν στιγμές που καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ και μας έπαιρνε ο ύπνος. Ποτέ δεν περάσαμε το όριο. Το σεβαστήκαμε».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ