Τα «Φιλαράκια» έκαναν reunion και συγκίνησαν τα εκατομμύρια των φίλων τους σε όλον τον κόσμο. Στην Ελλάδα θα το δούμε την επόμενη εβδομάδα μέσα από το STAR. Ο «Ρος» και η «Ρέιτσελ» αποκάλυψαν ότι ήταν ερωτευμένοι στην πραγματικότητα. Μετά από δέκα χρόνια προβολής και 17 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο, τα «Φιλαράκια» (Friends) ένωσαν ξανά τις δυνάμεις […]

Τα «Φιλαράκια» έκαναν reunion και συγκίνησαν τα εκατομμύρια των φίλων τους σε όλον τον κόσμο. Στην Ελλάδα θα το δούμε την επόμενη εβδομάδα μέσα από το STAR.

Ο «Ρος» και η «Ρέιτσελ» αποκάλυψαν ότι ήταν ερωτευμένοι στην πραγματικότητα.

Μετά από δέκα χρόνια προβολής και 17 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο, τα «Φιλαράκια» (Friends) ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους για ένα επετειακό επεισόδιο και το βράδυ της Πέμπτης (27/05), οι φανατικοί θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο στήθηκαν μπροστά από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες για να παρακολουθήσουν το «Friends: The Reunion» μέσω του συνδρομητικού HBO Max.

Φιλαράκια: Το αληθινό & το… τηλεοπτικό ειδύλλιο του Ρος & της Ρέιτσελ

Εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο απόλαυσαν το reunion που έκαναν τα «Φιλαράκια» σε ειδική εκπομπή οι πρωταγωνιστές, 17 χρόνια μετά το τέλος της δημοφιλούς σειράς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ