Το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως κάνουν οι Ελένη Φουρέιρα-Αλμπέρτο Μποτία, καθώς αγόρασαν σπίτι! Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, βρίσκεται στην Ελλάδα. Ως γνωστόν είναι μαζί στη ζωή, με την γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα. Μάλιστα, αρκετά μάτια τους έχουν πετύχει στη Γλυφάδα να απολαμβάνουν τις βόλτες τους παρέα. Επίσης, μετά την […]

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως κάνουν οι Ελένη Φουρέιρα-Αλμπέρτο Μποτία, καθώς αγόρασαν σπίτι!

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, βρίσκεται στην Ελλάδα. Ως γνωστόν είναι μαζί στη ζωή, με την γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα. Μάλιστα, αρκετά μάτια τους έχουν πετύχει στη Γλυφάδα να απολαμβάνουν τις βόλτες τους παρέα.

Επίσης, μετά την επανασύνδεσή του το ζευγάρι είναι αχώριστο, ενώ έχει προχωρήσει και στο επόμενο βήμα της σχέσης τους. Συγκεκριμένα, οι δύο τους προχώρησαν στην αγορά σπιτιού στη Βάρκιζα. Εκεί θα στεγάσουν τον έρωτά τους.

Το περασμένο Σάββατο μάλιστα, έκαναν τον περίπατό τους στην παραλιακή, με την «Μετακίνηση 6».

Ο Αλμπέρτο Μποτία υπεβλήθη στις αρχές Απριλίου και σε εγχείρηση στο δεξί γόνατο. Πλέον βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει αναλάβει την παρουσίαση του Live του House Of Fame, ενώ πλέον θα προχωρήσουν μαζί στη ζωή, στην χώρα μας, καθώς αναμένεται να παντρευτούν!

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ