Ο ANT1 πάει, όπως φαίνεται, για το μεγάλο μπαμ. Το κανάλι του Αμαρουσίου επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του νέα πρόσωπα και να φέρει αλλαγές στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα. Οι άνθρωποι του καναλιού θελουν να αλλάξουν πράγματα και πρόσωπα στην πρωινή ζώνη. Τα τελευταία 30 χρόνια στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 δεσπόζει ο Γιώργος Παπαδάκης. […]

Ο ANT1 πάει, όπως φαίνεται, για το μεγάλο μπαμ. Το κανάλι του Αμαρουσίου επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του νέα πρόσωπα και να φέρει αλλαγές στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα. Οι άνθρωποι του καναλιού θελουν να αλλάξουν πράγματα και πρόσωπα στην πρωινή ζώνη.

Τα τελευταία 30 χρόνια στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 δεσπόζει ο Γιώργος Παπαδάκης. H εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» βρίσκεται στον αέρα περίπου 30 χρόνια και κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές. Ο Γιώργος Παπαδάκης, αποτελεί πρόσωπο – ορόσημο για το σταθμό. Έχει συνδέσει το όνομά του με την πρωτιά για πολλά ως τώρα χρόνια.

Ωστόσο, επειδή όπως λένε, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν δεν αποκλείεται, μάλιστα, στο τέλος του 2022 να δούμε τον Παπαδάκη να αποχαιρετά. Αν και παραμένει αεικίνητος με τυο δικό του κοινό,  αυτό δεν αναιρεί, ότι χρειάζεται «φρεσκάρισμα» ο σταθμός του Αμαρουσίου. Εξάλλου, τα φετινά νούμερα τηλεθέασης να είναι από τα πιο χαμηλά των τελευταίων ετών. Ειδικά, μάλιστα, στις πρώτες εβδομάδες προβολής του «Καλημέρα Ελλάδα», που τον τελευταίο καιρό μοιάζει να ορθοποδεί.

Ο δημοσιογράφος, όμως, δεν απέκλεισε καθόλου το σενάριο των τίτλων τέλους το καλοκαίρι του 2022, κάτι που έχει φέρει διάφορες σκέψεις στο κανάλι του Αμαρουσίου, σε περίπτωση που προχωρήσει στο «αντίο». Μία από αυτές ήταν η συνέχεια… με έναν Παπαδάκη, αφήνοντας τη σκυτάλη στον Φοίβο, αλλά με ορισμένους ανταγωνιστές φέτος να παρουσιάζουν καλύτερες επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης, αναζητούν πρόσωπα που έχουν παραστάσεις στον χώρο και, κατά προτίμηση στην πρωινή ζώνη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ