Η Λάουρα Νάργες είναι μια γυναίκα που τραβάει τα βλέμματα του αντίθετου φύλου, ενώ η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της την… απογειώνει! Είναι ένα κορίτσι που έχει μπει στα σπίτια πολλών Ελλήνων, κυρίως μέσω των τηλεοπτικών της εμφανίσεων. Πρόκειται για μια γυναίκα, η οποία έχει σχολιαστεί πολλάκις για το σώμα της. Η Λάουρα Νάργες δε […]

Η Λάουρα Νάργες είναι μια γυναίκα που τραβάει τα βλέμματα του αντίθετου φύλου, ενώ η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της την… απογειώνει! Είναι ένα κορίτσι που έχει μπει στα σπίτια πολλών Ελλήνων, κυρίως μέσω των τηλεοπτικών της εμφανίσεων.

Πρόκειται για μια γυναίκα, η οποία έχει σχολιαστεί πολλάκις για το σώμα της. Η Λάουρα Νάργες δε φοβάται να πάρει ή και να χάσει κιλά. Αυτό παίζει ρόλο, ανάλογα με τη διάθεσή της και τις συνθήκες!

Αλλά όπως και να εμφανιστεί αρέσει πολύ.

Αλλά υπάρχουν νέα, που δεν θα αρέσουν σε όσους είχαν ελπίδες με την Λάουρα. Το στάτους εδώ και λίγο καιρό άλλαξε και από ελεύθερη το γύρισε σε σχέση.

Στο παρελθόν είχε δηλώσει πως θέλει να είναι ο σύντροφός της:

«Θα ήθελα να είναι αυτό που λέμε “καλός άνθρωπος”, να έχει αγνή ψυχή, να είναι σε θέση να επικοινωνεί και να είναι διατεθειμένος να γίνουμε ομάδα, ώστε να στηρίζει ο ένας τον άλλο στα δύσκολα».

Τελικά βρήκε τον κατάλληλο.

Στην αρχή ήταν φήμες, αλλά η ίδια το επιβεβαίωσε με φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της.

Ποιος είναι ο τυχερός;

Είναι ο 27χρονος τραγουδιστής Χρήστος Σαντικάι, και βρίσκονται μαζί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ρόδο.

Λάουρα Νάργες sports365.gr (1)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ