Τι συνέβη βρε Τομ; Πως ο παλαι ποτέ γόης του Top Gun, Τομ Κρουζ (Tom Cruiz) κατάντησε έτσι;  Η «φουσκωμένη» εμφάνισή του το βράδυ του Σαββάτου σε αγώνα μπέιζμπολ στο Σαν Φρανσίσκο έδωσε τροφή για σχόλια. Ο 59χρονος ηθοποιός βρέθηκε στο γήπεδο με τον υιοθετημένο γιο του, τον 26χρονο Κόνορ και μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα […]

Τι συνέβη βρε Τομ; Πως ο παλαι ποτέ γόης του Top Gun, Τομ Κρουζ (Tom Cruiz) κατάντησε έτσι;

 Η «φουσκωμένη» εμφάνισή του το βράδυ του Σαββάτου σε αγώνα μπέιζμπολ στο Σαν Φρανσίσκο έδωσε τροφή για σχόλια.

Ο 59χρονος ηθοποιός βρέθηκε στο γήπεδο με τον υιοθετημένο γιο του, τον 26χρονο Κόνορ και μαζί παρακολούθησαν τον αγώνα των San Fransisco Giants εναντίον των Los Angeles Dodgers για το National League Division Series. Τα social media πήραν φωτιά μετά από φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν και δείχνουν τον ηθοποιό κάπως διαφορετικό από ότι ήταν στα γυρίσματα του ««Mission: Impossible 7».

Μην είναι τα περιττά κιλά; Μην είναι το τιμημένο υαλουρονικό ; Και τούτο μπορεί να είναι και εκείνο… αλλά ο Τομ Κρουζ χαμογελάει ακάθεκτος και γιατί να μην, άλλωστε. Εν αναμονή του «Top Gun: Maverick» και του «Mission: Impossible 7» ο Χολιγουντιανός σταρ διατηρεί το πρεστίζ του, αυξάνει τις τραπεζικές καταθέσεις του και κάνει επόμενα σχέδια!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ