Ριάλιτι: Ο  κορονοιός είναι στο φόρτε του και ξαναμπήκαμε σε περιπέτειες φίλοι μου. Να το πούμε καλύτερα οι περιπέτειες μας συνεχίζονται. Μένουμε όλοι κάγκελο, με όσα ακούμε και τα περίεργα σενάρια που παίζονται. Η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων και η μεγάλη ευκολία που κολλάει ο νέος κορονοιός έχουν τρομοκρατήσει τους πάντες. Μάθαμε τον Δέλτα και […]

Ριάλιτι: Ο  κορονοιός είναι στο φόρτε του και ξαναμπήκαμε σε περιπέτειες φίλοι μου. Να το πούμε καλύτερα οι περιπέτειες μας συνεχίζονται.

Μένουμε όλοι κάγκελο, με όσα ακούμε και τα περίεργα σενάρια που παίζονται. Η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων και η μεγάλη ευκολία που κολλάει ο νέος κορονοιός έχουν τρομοκρατήσει τους πάντες. Μάθαμε τον Δέλτα και τώρα έρχεται και ο Έψιλον, και πάει λέγοντας.

Χαμός από χιλιάδες νέους και νέες

Πολλοί νέοι κυρίως κάνουν αιτήσεις συμμετοχής για να συμμετάσχουν σε ένα από τα γνωστά reality της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Έγινε το έλα να δεις από τις χιλιάδες αιτήσεις συμμετοχής.

Αλλά πριν δούμε τι γίνεται με την απήχηση που έχει στον κόσμο ο κόσμος των reality, ας δούμε ένα θέμα που είναι πολύ σημαντικό. Ειδικά για όσους θέλουν να πάρουν μέσος σε κάποιο reality.

Κάνε πρώτα το εμβόλιο

Τα τελευταία νέα μας λένε ότι στο αθόρυβο μεν, αλλά με ομόφωνη απόφαση όλα τα κανάλια το αποφάσισαν.  Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στα επόμενα ριάλιτι θα πρέπει να είναι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.

Την αρχή κάνει το Big Brother αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας υπάρχει η σύμφωνη γνώμη όλων των καναλιών πάνω σε αυτό θέμα.

Ξεκάθαρο αυτό, οπότε κάντε πρώτα εμβόλιο και μετά βλέπουμε…

Τα μεγάλα οικονομικά οφέλη, αλλά και η μεγάλη δημοφιλία είναι οι μεγαλύτεροι λόγοι της μεγάλης προσέλευσης.  Καταλαβαίνει κάποιος γιατί τόσες χιλιάδες νέες και οι νέοι πουλάνε τα πάντα, ακόμη και την προσωπική τους ζωή, για ένα εισιτήριο στα συγκεκριμένα πρότζεκτ.

Στην πρώτη θέση στις αιτήσεις συμμετοχής βρίσκεται το reality μοντέλων «Greece’s Next Top Model» που ξεπέρασαν τις 15.000.  Για ποιον σκοπό; Μα φυσικά  τι άλλο από μια διεθνή καριέρα στις πασαρέλες του εξωτερικού!

Στην δεύτερη θέση των αιτήσεων συμμετοχών βρίσκεται ο «Μεγάλος Αδελφός». Συστήθηκε στους νέους σε μια απομονωμένη και αποξενωμένη εποχή, εξαιτίας των lockdowns! Eτσι, hello… «Big Brother» θέλουν να πουν πάνω από 13.000 άντρες και γυναίκες στην Ελλάδα. 

Ακόμα και ο “Αγρότης Μόνος Ψάχνει” ξεπέρασε τις 5.000 αιτήσεις συμμετοχής, αν και το reality μπήκε στο ψυγείο.

Αλλά υπάρχουν για όσους γουστάρουν την μαγειρική το Top Chef στον ΣΚΑΙ, και το Game Of Chefs στον ΑΝΤ1. Και για τους ταλαντούχους, υπάρχει το “The Voice” και το Ελλάδα έχεις ταλέντο“.

Και για όσους δεν βρουν μια θέση σε αυτά τα ριάλιτι, ας κοιτάξουν και survivor, masterchef, και Φάρμα, που έρχονται με το νέο έτος.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ