Ο παραγωγός – παρουσιαστής, δείχνει έτοιμος για νέες προκλήσεις, που χρειάζονται...χρήματα!

Ο γνωστός παρουσιαστής του J2US Νίκος Κοκλώνης συνεχίζει στον ALPHA την φετινή χρονιά μας πρόσφερε ευχάριστες στιγμές με το αγαπημένο του σόου. Ο παραγωγός – παρουσιαστής του σόου, δείχνει ότι είναι έτοιμος να ξεκινήσει και τον επόμενο κύκλο. Και τον Μάρτιο όπως είπε, αρκεί να του δώσει το ΟΚ ο Άλφα.

Ο Κοκλώ‘ λέγεται στην πιάτσα ότι πήρε απόφαση να προχωρήσει στη διεκδίκηση της έβδομης τηλεοπτικής άδειας. Φτιάχνοντας δικό του κανάλι.

Μεταξύ άλλων όμως ο Κοκλώνης δεν θα μείνει μόνο στο μικρό κουτί. Έχει επίσης σκέψεις ραδιοφωνικού σταθμού, καθώς και έκδοση ενός tabloid φύλλου.

Αλλά ο κόσμος πολλες φορές έχει το ερώτημα για τον αγαπημένο παρουσιαστή και παραγωγό. Που βρίσκει τα λεφτά;

Βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night show” ο Νίκος Κοκλώνης. Απάντησε ανοιχτά στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου: “Που βρίσκει τα λεφτά ο Κοκλώνης”;

“Ίσως η πιο στοχευμένη ερώτηση που μου έχουν κάνει ποτέ. Δεν παίρνουν πολλά οι παραγωγές μου, παίρνουν αυτά που πρέπει να πάρουν. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, άρα τα κανάλια πληρώνουν. Πληρώνομαι και εγώ, αλλά την αμοιβή μου τη βάζω στην παραγωγή και πολλές φορές επενδύω παραπάνω. Τα “deal” τα κλείνει ο Κοκλώνης. Είμαι περήφανος που τα έχω καταφέρει.

Δεν μπορώ να βλέπω παραγωγές που σκίζουν και είναι από μη Έλληνες παραγωγούς. Με πειράζει που βλέπω μια παραγωγή στην prime time που έχει 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και οι δικοί μας δεν έχουν δουλειά. Έχω 670 άτομα στην παραγωγή Έλληνες. Να μην παρεξηγηθεί αυτό. Οι θέσεις εργασίες καλύπτονται από άτομα που μένουν στην Ελλάδα μόνιμα…
Εγώ πρέπει να διαπραγματευτώ έναν μισθό. Δεν ισχύει ότι πληρώνουμε ακριβά. Ο Κοκλώνης είναι ένας εργολάβος, εκτελεί παραγωγές για το κανάλι. Αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση τις παραγωγές μας τις έχει παραγγείλει ένα κανάλι. Για να “σκάσει” κάτι πρέπει να “σκάσει” πρώτα το κανάλι”

Δεν έχουμε celebrities στην Ελλάδα, celebrity είναι ο κόσμος έξω

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ