Είναι γνωστή σε όλους η πληθωρική και με το ιδιαίτερο στυλ Πάμελα Άντερσον και φυσικά η πιο νεότερη αλλά άκρως εντυπωσιακή Κιμ Καρντάσιαν. Αλλά πως θα σας φαινόταν ένας συνδυασμός των δύο μαζί. Σκέτη κόλαση. Σωστά. Μια γνωστή σέξι κυρία από την Ελληνική showbiz σκορπάει πανικό όταν εμφανίζεται στην παραλία, και τους αφήνει όλους αγάλματα. […]

Είναι γνωστή σε όλους η πληθωρική και με το ιδιαίτερο στυλ Πάμελα Άντερσον και φυσικά η πιο νεότερη αλλά άκρως εντυπωσιακή Κιμ Καρντάσιαν.

Αλλά πως θα σας φαινόταν ένας συνδυασμός των δύο μαζί.

Σκέτη κόλαση. Σωστά.

Μια γνωστή σέξι κυρία από την Ελληνική showbiz σκορπάει πανικό όταν εμφανίζεται στην παραλία, και τους αφήνει όλους αγάλματα.

Με ολόσωμο μαγιό σαν της Πάμελα Άντερσον όπως την γνωρίσαμε στο Baywatch, και με καμπύλες με καμπύλες a la Κιμ Καρντάσιαν.

Το κυριότερο όμως είναι ότι μητέρα και σύζυγος πλέον, αλλά δεν έχει χάσει τίποτα από την εκρηκτική ομορφιά της. Το αντίθετο θα λέγαμε.

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ «άναψε» φωτιές όταν εμφανίστηκε στην παραλία με ολόσωμο μαγιό a la Πάμελα Άντερσον στο Baywatch.

Μιλάμε για την Ζέτα Θεοδωροπούλου, που πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Το αποτέλεσμα ήταν οι ακόλουθοι της να “ζεματιστούν”.

Γνωστό σε πολλούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου, ότι είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Αυτήν την εποχή απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένεια της. Αφού σύντομα θα έχουν τη μετακόμιση τους στην Σαουδική Αραβία. Η αιτία είναι η μεταγραφή του συζύγου της στην ομάδα Αλ Φαϊχά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ