Οι διάσημοι Έλληνες έχουν πολλούς «fake followers» στα social media.

Τα social media αποτελούν δίχως αμφιβολία αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητάς μας. Facebook, instagram, twitter και άλλα ακόμα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δισεκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο.

Τι συμβαίνει όμως με τους λογαριασμούς των επώνυμων προσώπων και τους ακόλουθούς τους στα social media; Πέρα από τους «κανονικούς» followers, υπάρχουν και οι «fake». Η βρετανική ιστοσελίδα «Fasthosts»  ερευνά του πόσους fake followers έχουν οι λογαριασμοί. Τώρα πάμε να δούμε με βάση αυτή την πηγή, τι συμβαίνει με τους κορυφαίους influencers στην Ελλάδα, αλλά και το Στέφανο Τσιτσιπά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να έχει 1,5 εκατ. followers, αλλά το 27% είναι fake. Δηλαδή, οι 400.500 ακόλουθοί του. Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να έχει 11.800.000 followers, αλλά σύμφωνα με το Fasthosts το 21% είναι fake. Δηλαδή, οι 4.330.600 ακόλουθοί του.
Επίσης, υπάρχουν και οι ύποπτοι λογαριασμοί που είναι αυτοί που δεν αλληλεπιδρούν με τον λογαριασμό που ακολουθούν ή ακολουθούν χιλιάδες λογαριασμούς, ενώ δεν τους ακολουθεί κανείς και δεν φαίνονται «ενεργοί».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ