Με ελικόπτερο στη Μύκονο μόλις έμαθε την νέα σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με πασίγνωστο επιχειρηματία

Οριστικό είναι το τέλος στην σχέση ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούριου και τον Φίλιππος Τσαγκρίδης.  Αν και μετά τον χωρισμό τους,  φάνηκε ότι θα γινόταν μια νέα προσπάθεια αλλά μπα.

Πρόσφατα είχαμε το τελικό για την σχέση τους. Έγινε σε ένα πολύ γνωστό beach bar της παραλιακής, με τους θαμώνες να βλέπουν το ζευγάρι να καυγαδίζει έντονα. Μάλιστα μετά από λίγη ώρα η Κατερίνα Καινούργια να τον αφήνει μόνο και να σηκώνεται να φεύγει, σύμφωνα με δημοσίευμα του ciao.

Αυτή ήταν και η χαριστική βολή και έτσι η σχέση αυτή μας τελείωσε οριστικά.

Αλλά έτσι νομίζαμε.

Έκανε χαλασμό ο Τσαγκρίδης.

Με ελικόπτερο στη Μύκονο μόλις έμαθε την νέα σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με πασίγνωστο επιχειρηματία σύμφωνα με πληροφορίες του Athens Magazine.

Δεν μπορεί, άλλωστε, να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός της επίσκεψής του στη Μύκονο με ελικόπτερο, όταν έμαθε πως η παρουσιάστρια φλερτάρει με άλλον άνδρα, και δη έναν πασίγνωστο επιχειρηματία, όπως μεταδίδει το περιοδικό Ciao. Ο χωρισμός θεωρήθηκε μεν οριστικός αυτή την φορά, καθώς η παρουσιάστρια τονίζει στους κοντινούς της ανθρώπους, ότι το κεφάλαιο αυτό στη ζωή της έχει λήξει, ρίχνοντας και τα «καρφιά» της στα social media, ωστόσο για τον Τσαγκρίδη ίσως να μην ισχύει το ίδιο.

Η Καινούργιου βρέθηκε στη Μύκονο, το αγαπημένο της νησί, ώστε να περάσει στιγμές ξεγνοιασιάς με τους φίλους της, προτού αρχίσει η νέα τηλεοπτική σεζόν. Ένας επιχειρηματίας πολύ γνωστός, όμως, ξεκίνησε να την φλερτάρει έντονα, με λουλούδια και σαμπάνιες, και τα νέα έφτασαν πολύ γρήγορα στην Αθήνα και… κυρίως στις Σπέτσες.

Εκεί, ο Τσαγκρίδης πραγματοποιούσε πάρτι δίχως τέλος, αλλά μόνο θετικά δεν πήρε τα νέα. Για το λόγο αυτόν, άλλωστε, δεν έχασε λεπτό και πήγε αμέσως με το ελικόπτερο στη Μύκονο, με την Καινούργιου να εκπλήσσεται, μόλις το έμαθε.

Το αίσθημα ανάμεσά τους φαίνεται, τελικά, πως δεν έχει «πεθάνει», με τις εξελίξεις να «τρέχουν» και το μέλλον να φαίνεται αβέβαιο, ως προς το ποια τελικά θα είναι η κατάληξή τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ