Διάσημοι που παίρνουν Όσκαρ στην τσιγκουνιά.

Τί και αν είναι διάσημοι και πετυχημένοι και με βραβεία και με Όσκαρ και με το ένα και με το άλλο. Όσο ταλαντούχοι είναι άλλο τόσο τσιγκούνηδες είναι. Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε όλους, αλλά υπάρχουν κάποιοι από την αφρόκρεμα του Holllywood που έχουν καβούρια στις τσέπες τους. Για να τους βγάλουμε στη..σέντρα.

Οι έξι πιο τσιγκούνηδες celebrities:

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Η δημιουργός του «Sex and the City» μπορεί στη σειρά να ξόδευε τα χρήματα της και να ήταν σπάταλη δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και στην πραγματικότητα. Αν και η περιουσία της αγγίζει τα 200 εκατομμύρια δολάρια, η διάσημη ηθοποιός μπορεί για τον εαυτό της να δίνει πολλά χρήματα για το ντύσιμό της, ωστόσο στα παιδιά της αγοράζει μεταχειρισμένα!

Lady Gaga

Η περιουσία της ταλαντούχας ηθοποιού και τραγουδίστριας υπολογίζεται στα 300 εκατομμύρια δολλάρια. Ωστόσο, οι κακές οι φήμες λένε ότι προτιμά να ψωνίζει στις εκπτώσεις ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει τα ψώνια της με εκπτωτικά κουπόνια για να μειωθεί η τιμή.

Μαντόνα

Είναι η απόλυτη «βασίλισσα της ποπ». Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Η περιουσία της Μαντόνα αγγίζει τα 800 εκατομμύρια δολλάρια. Θεωρείται από τις πιο πλούσιες γυναίκες παγκοσμίως. Βέβαια οι γλώσσες οι κακές λένε ότι κάνει παζάρια σε πωλητές για να εξασφαλίσει χαμηλότερη τιμή στα προϊόντα που θέλει αν αγοράσει.

Madonna

Usher 

Άντε τώρα να είσαι σερβιτόρος και να έρθει ο Usher για φαγητό. Φήμες λένε ότι ο 43χρονος τραγουδιστής πήγε σε εστιατόριο και αντί για πουρμπουάρ α΄φησε αυτόγραφο..

Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Είναι ένας από τους πιο πλούσιους αστέρες του Χόλιγουντ. Δεν ξέρει ούτε εκείνος πόσα χρήματα έχει. Πέρα από το Όσκαρ για το ταλέντο του στην υποκριτική, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα έπαιρνε σίγουρα και Όσκαρ τσιγκουνιάς αν υπήρχε καθώς είναι γνωστό στο χώρο στη showbiz ότι είναι πολύ «σφιχτός» σε ό, τι έχει να κάνει με χρήματα.

 

di

Τζένιφερ Λόρενς

Η περιουσία της υπολογίζεται γύρω στα 160 εκατομμύρια δολάρια. Έχει Όσκαρ και είναι πολύ επιτυχημένη η Αμερικανίδα ηθοποιός. Ωστόσο έχει αποφασίσει να μην δώσει ούτε ευρώ παραπάνω προκειμένου να μένει σε ένα καλύτερο σπίτι ή να αγοράσει ένα πιο ακριβό αυτοκίνητο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ