O Νίκος ήταν αυτός που πήρε τα 100 χιλιάδες ευρώπουλα, και το κορίτσι.

Big Brother 2 Spoiler: Το μεγάλο φινάλε φινάλε πέρασε στην ιστορία για το γνωστό ριάλιτι   Ο Νίκος Ταγκλής κατάφερε με μια πορεία πολύ διακριτική να φτάσει στην πρώτη θέση του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, και να αφήσει εκτός βραβείου την Ευδοκία που κακά τα ψέματα το μεγαλύτερο διάστημα ήταν το μεγάλο φαβορί.

O Νίκος ήταν αυτός που πήρε τα 100 χιλιάδες ευρώπουλα, και το κορίτσι.

Ο νικητής θεώρησε ότι η Ευδοκία ήταν αυτή που τον βοήθησε αρκετά για να παραμείνει μέσα στο παιχνίδι! Μάλιστα είχε υποσχεθεί ότι θα της έδινε ένα μέρος του επάθλου. Αυτά όταν ήταν ακόμα μέσα στο σπίτι, και μόλις είχαν βγει. Στις γλύκες τους.

Γιατί μετά άλλαξαν όλα. Μην τον είδατε τον Νίκο. Χώρισαν και ούτε σεντς.

Το ζευγάρι χώρισε πριν ο Νίκος εισπράξει τα χρήματα και η Ευδοκία πήρε την κουρτίνα με το Ζονγκ. Της έμεινε η πικρία και την είπε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά από ερώτηση δημοσιογράφου! Το ποσό που περίμενε η Ευδοκία να πάρει από τον Νίκο ήταν 10.000 ευρώ.

Από τον Νίκο τίποτα για το θέμα, αλλά από τον κύκλο του λέγεται ότι δεν θα της δώσει μία, γιατί όσο ήταν στο σπίτι αισθάνθηκε ότι τον είχε προδώσει.

Την έκανε γυριστή ο Νίκος, και η Ευδοκία έμεινε στο περίμενε…

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα