Η Κατερίνα Καραβάτου πριν από λίγους μήνες επισημοποίησε το διαζύγιο της με τον Κρατερό Κατσούλη. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια φαίνεται, όμως, ότι γρήγορα βρήκε τον νέο έρωτα της ζωής της. Αυτός σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι σκηνοθέτης. Η Κατερίνα Καραβάτου έχει προχωρήσει τη ζωή της μετά τον χωρισμό με τον γνωστό ηθοποιό. Η παρουσιάστρια φαίνεται να έβγαινε με […]

Η Κατερίνα Καραβάτου πριν από λίγους μήνες επισημοποίησε το διαζύγιο της με τον Κρατερό Κατσούλη. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια φαίνεται, όμως, ότι γρήγορα βρήκε τον νέο έρωτα της ζωής της. Αυτός σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι σκηνοθέτης.

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει προχωρήσει τη ζωή της μετά τον χωρισμό με τον γνωστό ηθοποιό. Η παρουσιάστρια φαίνεται να έβγαινε με έναν σκηνοθέτη, που τον γνώριζε και από συνεργασία τους. Η σχέση τους πήγαινε καλά αλλά…γιατί πάντα υπάρχει ένα αλλά.

Δεν άρεσε στον Κρατερό Κατσούλη. Θα πείτε, μα αφού έχουν χωρίσει.

Το πρώην ζευγάρι διατηρούσε καλές σχέσεις, αλλά τα νέα για την προσωπική ζωή της Καραβάτου φαίνεται ότι άλλαξαν τις ισορροπίες. Οι δύο πλευρές έχουν αφήσει σε εκκρεμότητα την επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Μ΄αυτόν τον τρόπο η παρουσιάστρια αποφάσισε να μην προχωρήσει τη σχέση της με τον σκηνοθέτη, για να αφοσιωθεί στα παιδιά της.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ