«Χαμός» έγινε στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής είχε έντονη λογομαχία με τον Σταμάτη Γαρδέλη, που ήταν καλεσμένος του. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον Έλληνα ηθοποιό για τις ταινίες, που έχει παίξει στο παρελθόν. Ο ίδιος, όμως, δεν ήθελε να μιλήσει γι αυτό το θέμα, αλλά για το παρόν και συγκεκριμένα για τη Φάρμα, […]

«Χαμός» έγινε στην εκπομπή The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής είχε έντονη λογομαχία με τον Σταμάτη Γαρδέλη, που ήταν καλεσμένος του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον Έλληνα ηθοποιό για τις ταινίες, που έχει παίξει στο παρελθόν. Ο ίδιος, όμως, δεν ήθελε να μιλήσει γι αυτό το θέμα, αλλά για το παρόν και συγκεκριμένα για τη Φάρμα, στην οποία σμμετείχε.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής δεν το άφησε ασχολίαστο και είπε: «Γιατί με πηγαίνεις στην Φάρμα και με τρέχεις Σταμάτη μου. Εγώ την Φάρμα την παρουσίασα, πριν από είκοσι χρόνια. Θέλω να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγάπησε πολύ. Εγώ τις ψεύτικες τηλεοπτικές αγάπες τις έχω γραμμένες ξέρεις που. Αγαπώ γιατί μεγάλωσα μαζί σου. Μην γνωρίζοντας το παρελθόν, δεν κάνουμε τίποτα στο μέλλον… Με στενοχωρείς, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος τι εννοείς. Με στενοχωρεί γ…ο, δεν καταλαβαίνω.

Σε έφερα εδώ για συγκεκριμένο λόγο. Σου εξηγώ από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν… Γιατί δεν με αφήνεις, θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ