Θα πουν ορισμένοι μα ΞΕΡΙΖΩΜΟΣ; Με την στενή έννοια της λέξης όχι, αλλά μεταφορικά περί ξεριζωμού πρόκειται.  Για τους συνανθρώπους μας που ζούσαν την ζωή τους με τον όποιο τρόπο μπορούσαν, είχαν τις περιουσίες τους, και ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να φύγουν.  Γιατί; Επειδή κάποιοι ΕΒΑΛΑΝ τις μεγάλες φωτιές, και υποχρεώθηκαν για να γλυτώσουν τις ζωές τους να […]

Θα πουν ορισμένοι μα ΞΕΡΙΖΩΜΟΣ; Με την στενή έννοια της λέξης όχι, αλλά μεταφορικά περί ξεριζωμού πρόκειται.  Για τους συνανθρώπους μας που ζούσαν την ζωή τους με τον όποιο τρόπο μπορούσαν, είχαν τις περιουσίες τους, και ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ να φύγουν.  Γιατί; Επειδή κάποιοι ΕΒΑΛΑΝ τις μεγάλες φωτιές, και υποχρεώθηκαν για να γλυτώσουν τις ζωές τους να φύγουν. Με βάρκες, με φέρι, και με όποιο άλλο τρόπο, από την θάλασσα.

Όταν γυρίσουν την επόμενη ημέρα της μεγάλης καταστροφής,  είσαστε σίγουροι ότι θα μπορούν να ζήσουν όπως πριν;

Ο παρουσιαστής της Φάρμα Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε ένα βίντεο που μιλάει μόνο του, και έγραψε μια λεζάντα:

“Τα λόγια είναι περιττά για ότι συμβαίνει στη χώρα μας αυτές τις μέρες. Μένει μόνο ένα τεράστιο “ΓΙΑΤΙ”. Καλό θα είναι όμως να μείνουν τουλάχιστον και τα προφανή μαθήματα που μας έδωσε αυτή η μαύρη κατάσταση… (Βίντεο από το φέρι την ώρα που απομακρύνεται από την Εύβοια.)”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φάρμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ