Άφησαν στο παρελθόν την κόντρα τους, που είχαν γίνει  γνωστοί από την εκπομπή «World Party», που είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία στην τηλεόραση του ALPHA.

Ξανά φίλοι είναι, όπως φαίνεται, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, αφού τα βαφτίσια στην Μύκονο τους ξαναέφεραν κοντά.

Ο tattoo artist βρέθηκε καλεσμένος στη Μύκονο για τη βάφτιση των δίδυμων θυγατέρων του παρουσιαστή από τη Θεσσαλονίκη και φαίνεται ότι έσπασε ο πάγος και οι δυο πολύ αυτοκόλλητοι είναι ξανά μαζί.

Άφησαν στο παρελθόν την κόντρα τους, που είχαν γίνει  γνωστοί από την εκπομπή «World Party», που είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία στην τηλεόραση του ALPHA.

Μετά το τέλος της επιτυχημένης εκπομπής, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης δεν είχαν επικοινωνία δίνοντας τέλος σε μια φιλία τους, που κρατούσε πολλά χρόνια πριν την τηλεοπτική τους συνεργασία.

Οι σχέσεις τους είχαν χαλάσει λόγω διαφωνιών που είχαν για το «World Party», και εξαιτίας αυτού σταμάτησε παρά τα καλά νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης είναι και πάλι φίλοι εδώ και αρκετούς μήνες. Μάλιστα, ετοιμάζουν και νέα συνεργασία.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, οι δύο άνδρες συζητούν για μία νέα ταξιδιωτική εκπομπή σαν το «World Party». Η συγκεκριμένη εκπομπή θα βγει στον αέρα είτε στο μισό της φετινής χρονιάς είτε την επόμενη σεζόν.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ