Γνωστό μοντέλο από τη Βραζιλία που κατοικεί στο Μιλάνο αποκαλύπτει πως γνωστός παίκτης της Premier League την άφησε έγκυο, κι όχι μόνο! Ροζ αποκαλύψεις από την Ζακλίν Πινέιρο για γνωστό ποδοσφαιριστή. Η ίδια δήλωσε «μου έστελνε μηνύματα όλη την ώρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του γάμου του». Premier League επικαιρότητα Η Βραζιλιάνα καλλονή συνέχισε: […]

Γνωστό μοντέλο από τη Βραζιλία που κατοικεί στο Μιλάνο αποκαλύπτει πως γνωστός παίκτης της Premier League την άφησε έγκυο, κι όχι μόνο!

Ροζ αποκαλύψεις από την Ζακλίν Πινέιρο για γνωστό ποδοσφαιριστή. Η ίδια δήλωσε «μου έστελνε μηνύματα όλη την ώρα, ακόμα και κατά τη διάρκεια του γάμου του».

Premier League επικαιρότητα

Η Βραζιλιάνα καλλονή συνέχισε: «Ορκίστηκε την αιώνια αγάπη του για μένα, μου είπε ότι θα με αγαπούσε για το υπόλοιπο της ζωής του.

Μου υποσχέθηκε πως θα έχω το δικό μου διαμέρισμα και ότι ποτέ δεν θα με αφήσει.

Για να επανορθώσει, με πλήρωσε για να κάνω διακοπές πέντε αστέρων με την καλύτερη φίλη μου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του γάμου του».

Το μοντέλο έμεινε έγκυος κι όταν προσπάθησε να πείσει τον γνωστό ποδοσφαιριστή της Premier League να… αναλάβει τις ευθύνες του, εκείνος δεν ήθελε να μάθει απολύτως τίποτα. Μάλιστα, υπάρχει και ποινική έρευνα σε βάρος του.

Ο ίδιος ο αθλητής προσπάθησε απλώς να δίνει ένα ποσό στην εν λόγω γυναίκα, αλλά θα υπήρχε η ανωνυμία, κανείς δε θα έλεγε ποιος είναι ο πατέρας.

Βέβαια, το θετικό σε όλο αυτό, είναι πως η ίδια δηλώνει τρισευτυχισμένη με την κόρη της, παρόλες τις δυσκολίες!

Η Ζακλίν Πινέιρο αποκάλυψε πως η υπόθεση ξεκίνησε, απ’ όταν ο ποδοσφαιριστής της έστειλε ένα μήνυμα το 2018.

Επί σχεδόν έναν χρόνο οι δύο τους αντάλλασσαν μηνύματα, ώσπου βρέθηκαν σε ένα ξενοδοχείο.

Από εκεί και πέρα… ξεκίνησαν τα… όργανα!

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ