Ο πρώην ποδοσφαιριστής από την Γκάνα, Εμάνουελ Φρίμπονγκ σε συνέντευξή του, έδωσε μερικές λεπτομέρειες από την περιπέτειά του στη Ρωσία! Μπορεί η καριέρα του να κράτησε λίγο, καθώς άρχισε να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο το 2011, ενώ σταμάτησε το 2019. Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μόλις στα 27 του χρόνια. Όμως, κατάφερε να αγωνιστεί σε […]

Ο πρώην ποδοσφαιριστής από την Γκάνα, Εμάνουελ Φρίμπονγκ σε συνέντευξή του, έδωσε μερικές λεπτομέρειες από την περιπέτειά του στη Ρωσία!

Μπορεί η καριέρα του να κράτησε λίγο, καθώς άρχισε να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο το 2011, ενώ σταμάτησε το 2019. Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μόλις στα 27 του χρόνια.

Όμως, κατάφερε να αγωνιστεί σε αρκετές μεγάλες ομάδες, έχοντας ένα «γεμάτο» βιογραφικό. Ο λόγος για τον πρώην μέσο, Εμάνουελ Φρίμπονγκ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην καριέρα του στις Άρσεναλ, Γουλβς, Τσάρλτον και Φούλαμ.

Επιπλέον, είχε αγωνιστεί και στην πρώτη κατηγορία της Ρωσίας (2014-2016), με τη φανέλα της Ούφα και της Άρσεναλ Τούλα. Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη σε ρωσική ιστοσελίδα, μιλώντας για αυτήν του την περιπέτεια.

Αποκάλυψε αρκετά πράγματα, αναφέροντας άγνωστες ιστορίες από τότε.

Αναφέρθηκε σε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που του είχε κάνει αρκετή εντύπωση: «Για τη Ρωσία, αυτό που με εξέπληξε ήταν η κατάσταση των δρόμων, που είναι πολύ άσχημη. Έχω ζήσει στην Αγγλία, κι οι δρόμοι είναι καλοί παντού.

Όταν όμως έφτασα στην Ούφα, σοκαρίστηκα από ένα άλλο πράγμα. Στη Ρωσία οι παίκτες είναι πάντα σε καλή κατάσταση. Όμως, η αλήθεια είναι πως το πρωί πίνουν βότκα. Και μετά τρέχουν σαν τον… Γιουσέιν Μπολτ!».

Ενώ εκτός των άλλων, έκανε και την… κάπως σοκαριστική αποκάλυψη, πως στόχος του είναι να γίνει πορνοστάρ!

Είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να επιστρέψω στην Ούφα και να γίνω ηθοποιός που να παίζει σε ταινίες πορνό, μαζί με 20 κορίτσια από τη Ρωσία. Η Ούφα είναι ένα μέρος που αγαπώ, με όλη μου την καρδιά, καθώς και τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί».

Δείτε τον σε δράση: 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν