Θα περιμένουμε κι άλλο για να δούμε το ελληνικό πρωτάθλημα στο FIFA. Kαθώς η EA ανακοίνωσε επίσημα τις ομάδες που περιλαμβάνονται στο επερχόμενο FIFA 22. Mε την Super League 1 να απουσιάζει για ακόμα μία χρονιά. Πιο συγκεκριμένα, στο νέο FIFA θα περιλαμβάνονται -όπως και πέρυσι- ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ […]

Θα περιμένουμε κι άλλο για να δούμε το ελληνικό πρωτάθλημα στο FIFA. Kαθώς η EA ανακοίνωσε επίσημα τις ομάδες που περιλαμβάνονται στο επερχόμενο FIFA 22. Mε την Super League 1 να απουσιάζει για ακόμα μία χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, στο νέο FIFA θα περιλαμβάνονται -όπως και πέρυσι- ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ σε επίπεδο συλλόγων. Eνώ παρούσα θα είναι και η Εθνική Ελλάδος.

Το νέο πρωτάθλημα που προστέθηκε φέτος στο παιχνίδι είναι εκείνο της Ινδίας. Eνώ το ελληνικό είναι από τα δημοφιλέστερα που δεν συμπεριλαμβάνονται στον τίτλο. Το FIFA 22 θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Google Stadia, και Nintendo Switch (FIFA 22 Legacy Edition).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Gaming

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ