Το καθημερινό “Ρουκ Ζουκ” θα το βλέπουμε τουλάχιστον για ακόμα δύο χρόνια. Καθώς η Ζέτα Μακρυπούλια και το κανάλι του Αμαρουσίου εδώ και καιρό ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Οι υψηλές πτήσεις του “Ρουκ Ζουκ” στους πίνακες τηλεθέασης έφεραν την ανανέωσή του για τέταρτη σεζόν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη και […]

Το καθημερινό “Ρουκ Ζουκ” θα το βλέπουμε τουλάχιστον για ακόμα δύο χρόνια. Καθώς η Ζέτα Μακρυπούλια και το κανάλι του Αμαρουσίου εδώ και καιρό ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Οι υψηλές πτήσεις του “Ρουκ Ζουκ” στους πίνακες τηλεθέασης έφεραν την ανανέωσή του για τέταρτη σεζόν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη και η παραγωγή ο ΑΝΤ1 σκέφτηκε η Ζέτα Μακρυπούλια να ρουκάρει και στην prime time. Άλλωστε όσες φορές έχει προβληθεί “Celebrity Rouk Zouk” έχει σημειώσει υψηλά νούμερα θεαματικότητας.

Ένα βράδυ την εβδομάδα η Ζέτα Μακρυπούλια Θα καλωσορίζει στους πάγκους των ομάδων αγαπημένους celebrities. Οι οποίοι θα ρουκάρουν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Κάθε Κυριακή στις 20:00 το «ROUK ZOUK Special» έρχεται να… ρουκζουκάρει τα βράδια μας για φιλανθρωπικό σκοπό, ενισχύοντας το «Make A Wish» και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου η βραδιά και οι καλεσμένοι είναι… special!

Η ομάδα «Το Σεσουάρ», με τους Δανάη Μιχαλάκη, Τζένη Θεωνά, Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο και Χάρη Χιώτη, μονομαχεί με την ομάδα «Σαλεμένο Σουξέ» των Γιώργου Σουξέ, Ιωάννη Απέργη, Νικορέστη Χανιωτάκη, Γεράσιμου Σκαφιδά, Μαρίας Κορινθίου και Ισιδώρας Δωροπούλου και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ