Αγγελική Νικολούλη – Το Μεγάλο Κανάλι κυριολεκτικά έχει σαρώσει στο μεταγραφικό παζάρι της τηλεόρασης. Πήρε την Βασίλισσα Ελένη Μενεγάκη, την Ελεονόρα Μελέτη, την Κατερίνα Καραβάτου, την Σίσσυ Χρηστίδου, τον Γιάννη Πρετεντέρη, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, και το μεγάλο όνομα της τηλεθέασης Αγγελική Νικολούλη. Το trailer για το ξεκίνημα της Αγγελικής Νικολούλη Η Αγγελική Νικολούλη μετά από […]

Αγγελική Νικολούλη – Το Μεγάλο Κανάλι κυριολεκτικά έχει σαρώσει στο μεταγραφικό παζάρι της τηλεόρασης. Πήρε την Βασίλισσα Ελένη Μενεγάκη, την Ελεονόρα Μελέτη, την Κατερίνα Καραβάτου, την Σίσσυ Χρηστίδου, τον Γιάννη Πρετεντέρη, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, και το μεγάλο όνομα της τηλεθέασης Αγγελική Νικολούλη.

Το trailer για το ξεκίνημα της Αγγελικής Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας άλλαξε τηλεοπτική στέγη.

Από πέρσι ήταν έντονο το ενδιαφέρον του MEGA και του Βαγγέλη Μαρινάκη για την Μις Μαρπλ, αλλά η πρώτη πρόταση είχε αρνητική κατάληξη. Αν και η Αγγελική Νικολούλη δεν είναι από τους ανθρώπους που της αρέσουν οι αλλαγές, όπως έχουμε δει και με την συνεργασία της στο ALPHA.  Μια συνεργασία  από το 2021, ενώ έχει την ίδια εκπομπή από το 1995

Το «Φως στο Τούνελ» μετακόμισε από τον Alpha στο Μεγάλο Κανάλι.

Το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής “Φως στο Τούνελ”

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Νικολούλη:

“Εμείς δε ξεχνάμε ποτέ τα ραντεβού που δίνουμε. Το μεγάλο μας ραντεβού είναι το φθινόπωρο. Που; Στο MEGA! Το Τούνελ στο MEGA θα ανάβει πλέον τα φώτα του. Να μη λείπει κανείς από το μεγάλο ραντεβού του φθινοπώρου”.

Τι είπε το MEGA:

” Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ