Η Κατερίνα Καραβάτου έκλεισε μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην τελευταία τετραετία στο STAR και μετά από 4 χρόνια στη «Φωλιά των Κου Κου», και έπεσαν οι τίτλοι τέλους από το Star. Σας το είχαμε δώσει από πολύ νωρίς εδώ. Αλλά εδώ και καιρό όπως μαρτυρούν οι συνεργάτες της στις εκπομπές της στο STAR δεν ήταν […]

Η Κατερίνα Καραβάτου έκλεισε μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην τελευταία τετραετία στο STAR και μετά από 4 χρόνια στη «Φωλιά των Κου Κου», και έπεσαν οι τίτλοι τέλους από το Star. Σας το είχαμε δώσει από πολύ νωρίς εδώ.

Αλλά εδώ και καιρό όπως μαρτυρούν οι συνεργάτες της στις εκπομπές της στο STAR δεν ήταν και στα καλύτερα τους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης.

Υπάρχει μια περίεργη κατάσταση στο ζευγάρι και όλο και πληθαίνουν οι φήμες ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει αλλά ούτε και να αποδεχτεί τις φήμες αυτές.

Αλλά βλέποντας τις μοναχικές διακοπές της Καραβάτου, ενισχύονται αυτές οι φήμες ακόμα περισσότερο.

Αυτή την περίοδο είναι με τα παιδιά της στην Άνδρο και κάνουν τις διακοπές τους.

“Κάθε φορά που θα είμαστε εδώ, θα βγάζουμε την ίδια φωτογραφία. Έτσι έχουμε πει μεταξύ μας. Κρατάμε την υπόσχεση μας και φέτος βλέπουμε την έκθεση του Γιώργου Ρόρρη. Και αισθανόμαστε γεμάτοι, χαρούμενοι, καλύτεροι που μαθαίνουμε καινούρια πράγματα και που το μυαλό μας βρίσκει διεξόδους αλλιώτικες. Αισθανόμαστε -με λίγα λόγια- τυχεροί με την ευγένεια του απέριττου.”

Αλλά δεν κάνει εντελώς μόνη τις διακοπές της, αφού μαζί της βρίσκεται ο πολύ καλός της φίλος Σεργουλόπουλος.

Το ΄’έκανε γνωστό η ίδια δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, γράφοντας: “Για ακόμη μια φορά”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ