Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας έχει προσεγγίσει τον Σάκη Ρουβά. Αρέσουν δεν αρέσουν είχαν χημεία στη σκηνή του «The Voice»

Όλοι οι κριτές του «Voice» στην πίστα. Ετοιμάζονται τα σχήματα για την νυχτερινή διασκέδαση της επόμενης σεζόν, και γίνονται ήδη πολλες ζυμώσεις και το παρασκήνιο αρκετό.

Σύμφωνα με το  nassosblog μια ανατρεπτική συνεργασία «ψήνεται» αυτές τις ημέρες χωρίς ακόμη να έχει «κλειδώσει». Η Ελένη Φουρέϊρα μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της φαίνεται πως έχει αποφασίσει να απέχει από τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα την επόμενη σεζόν. Έτσι δρομολογείται ανατροπή με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας έχει προσεγγίσει τον Σάκη Ρουβά. Αρέσουν δεν αρέσουν είχαν χημεία στη σκηνή του «The Voice» και αυτό αποδείχθηκε στα νούμερα τηλεθέασης την ημέρα που έκαναν τα ντουέτα στη σκηνή του talent show. Από ‘κει και πέρα σίγουρα η τηλεοπτική τους παρουσία θα δώσει το απαραίτητο μπουστάρισμα στο μαγαζί. Υπάρχουν και νεότερες πληροφορίες. Πως εάν τελικά το σχήμα αυτό κλείσει υπάρχει περίπτωση να προστεθεί και η Έλενα Παπαρίζου.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και θα δούμε πως θα καταλήξουν.

Είναι αυτονόητο πως πρωτίστως ο Σάκης και δευτερευόντως η Έλενα αν κλείσουν με τον Αργυρό θα ζητήσουν συνεργασία επί ίσοις όροις. Που σημαίνει λιγότερο χρόνο για τον Αργυρό στην πίστα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Voice of Greece

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ