O αγαπημένος μάγειρας μπορεί να είναι ο … Βόλντεμορτ του MasteChef που το όνομα του δεν πρέπει να ακουστεί ποτέ, αλλά στην Ελλάδα και όχι μόνο, ακούγεται πολύ συχνά.  Μιλάμε φυσικά για την επαγγελματική του ζωή, και τους “παπάδες” που φτιάχνει και εμείς οι μυρωδιάδες από μαγειρική, μαθαίνουμε και τίποτα καλό. Αλλά πέρα από τις […]

O αγαπημένος μάγειρας μπορεί να είναι ο … Βόλντεμορτ του MasteChef που το όνομα του δεν πρέπει να ακουστεί ποτέ, αλλά στην Ελλάδα και όχι μόνο, ακούγεται πολύ συχνά. 

Μιλάμε φυσικά για την επαγγελματική του ζωή, και τους “παπάδες” που φτιάχνει και εμείς οι μυρωδιάδες από μαγειρική, μαθαίνουμε και τίποτα καλό.

Αλλά πέρα από τις όμορφες συνταγές του, ξέρετε ότι ο Σεφ Πετρετζίκης είναι και κάτοχος ρεκόρ γκίνες;

Κρατηθείτε…

Το ρεκόρ το πέτυχε το πέτυχε το 2019 στην Θεσσαλονίκη, φτιάχνοντας 3.378 burgers σε μία μόλις ώρα!

Και όχι τίποτα της πλάκας. Μιλάμε για τεράστια burgers με 9 στρώσεις. Φυσικά μαζί με την ομάδα του, και με τους ανθρώπους από τα ρεκόρ γκίνες να επιβλέπουν την διαδικασία.

Είχε δηλώσει τότε:

«Όχι 1, όχι 2, αλλά… 3.378 hamburgers με 9 στρώσεις χρειάστηκαν για να σπάσουμε σε 1 ώρα ένα Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness»

«Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα πίσω από αυτές τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για αυτή τη φανταστική βραδιά στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη! Καταρρίψαμε ένα παγκόσμιο ρεκόρ μαζί με την απίθανη ομάδα μου και τη στήριξή σας!»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Συνταγές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ