Το 2021 φεύγει και πάμε να κάνουμε μια ανασκόπηση στους μεγάλους έρωτες. Βρήκαμε ποιοι “ζευγάρωσαν και στέριωσαν”. Διάσημοι που ερωτεύτηκαν και θα τους βρει μαζί η νέα χρονιά! Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης Τι να πει κανείς για αυτό το ζευγάρι; Όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω τους! Ο φωτογραφικός φακός τους ακολουθεί παντού και […]

Το 2021 φεύγει και πάμε να κάνουμε μια ανασκόπηση στους μεγάλους έρωτες. Βρήκαμε ποιοι “ζευγάρωσαν και στέριωσαν”.

Διάσημοι που ερωτεύτηκαν και θα τους βρει μαζί η νέα χρονιά!

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης

ζευγάρωσαν

Τι να πει κανείς για αυτό το ζευγάρι; Όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω τους! Ο φωτογραφικός φακός τους ακολουθεί παντού και τους συλλαμβάνει σε πολλές εξόδους και τρυφερές στιγμές. Η Δέσποινα Βανδή μετά το χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαίδη βρήκε τον έρωτα στο γοητευτικό ηθοποιό.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου 

ζευγάρωσαν

Είναι δεν είναι μαζί αναρωτιόταν για καιρό ο κόσμος. Ωστόσο, την έδωσαν από μόνοι τους. Το γνωστό μοντέλο μέσω μιας ανάρτησης στο instagram και έκανε παθιασμένο φιλί γνωστοποίησε ότι είναι μαζί. Η απόσταση δεν τους τρομάζει, αφού ο ένας ζει στην Αθήνα και εκείνη στη Θεσσαλονίκη. Ας είναι καλά το αεροδρόμιο, που έχει γίνει το δεύτερο τους σπίτι.

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής

ζευγάρωσαν

Μέσω της Μαίρης μάθαμε ότι είναι ζευγάρι. Οι δυο τους κάνουν τα πάντα μαζί. Πέρα από το γεγονός ότι συγκατοικούν, φέτος παίζουν και στο ίδιο θέατρο. Το ζευγάρι πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ «Hair».

Ιωάννα Μαλέσκου – Κωνσταντίνος Δανιάς

ζευγάρωσαν

Κρατούσαν τη σχέση τους κρυφή και δεν έδιναν δικαιώματα. Οι δυο τους έχουν σχέση εδώ και λίγο καιρό. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της παρουσιάστριας και του εκπαιδευτή σκύλων ήταν σε μια θεατρική παράσταση. Πήγαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο κήπος με τις αλήθειες» στο θέατρο Μουσούρη.

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάϊ

ζευγάρωσαν

Οι δυο τους στο παρελθόν υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι. Όμως, δεν μπόρεσαν να μείνουν σε φιλικό επίπεδο και το προχώρησαν στο ερωτικό. Μιλούν αρκετά ανοιχτά για τον έρωτας τους και οι δύο. «Θα έγραφα ένα τραγούδι ερωτικό για τη Λάουρα. Για εμένα είναι όλα πηγή έμπνευσης και προφανώς και η Λάουρα», είχε δηλώσει πρόσφατα για την αγαπημένη του ο Χρήστος Σαντικάϊ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ