Για γένος θηλυκού είναι το άρθρο, αλλά τα βήματα αυτά είναι χρήσιμα για όλους. Είτε πρόκειται για μια γνωριμία από τα social media, για φίλο σου που ελπίζεις να γίνει κάτι παραπάνω, η ηλεκτρονική επικοινωνία είναι το κλειδί. Αν ψάχνεις να βρεις τοι πρέπει να κάνεις, τότε ακολούθησε τις συμβουλές μας. Είναι 10 το πρωί μετά […]

Για γένος θηλυκού είναι το άρθρο, αλλά τα βήματα αυτά είναι χρήσιμα για όλους. Είτε πρόκειται για μια γνωριμία από τα social media, για φίλο σου που ελπίζεις να γίνει κάτι παραπάνω, η ηλεκτρονική επικοινωνία είναι το κλειδί. Αν ψάχνεις να βρεις τοι πρέπει να κάνεις, τότε ακολούθησε τις συμβουλές μας.

Είναι 10 το πρωί μετά από ένα πολύ ωραίο ραντεβού το προηγούμενο βράδυ. Όλα πήγαν τέλεια. Γελούσε με τα αστεία σου, υπήρχαν αμήχανα ακουμπήματα και ματιές. Μετά γυρίσατε σπίτι και της έστειλες “πέρασα υπέροχα” και σου απάντησε το ίδιο. Και τώρα;  Θες να κάνεις ένα βήμα παραπάνω. Την βρίσκεις στο instagram και πας να πατήσεις το follow. Μισό λεπτό. Πριν το κάνεις σκέψου/τσέκαρε κάποια πράγματα. 

  1. Μήπως την τρομάξεις;  

2. Μήπως δεν πρέπει να δεις αυτά που ανεβάζει πριν την γνωρίσεις καλά;

Είναι πιθανό να έχει μια μέτρια σχέση με τα Social Media και να ανεβάζει διάφορα πραγματάκια που σε κάνουν τα επηρεαστείς αρνητικά. Πχ μπορεί ένας άντρας να ανεβάζει μια φωτογραφία του Ολυμπιακού και να νομίζεις ότι πρόκειται για κάποιον φανατικό ή καμένο. Ή μπορεί μια κοπέλα να ποστάρει τη μαμά της κι εσύ να την κάνεις εικόνα στο επόμενο ραντεβού και να σκέφτεσαι το μέλλον. Μην αναπαράγουμε στερεότυπα τέτοιες εποχές, καταλαβαίνεις τι εννοούμε. 

Υ.Γ. Αν ποστάρει τίποτα νεκροκεφαλές ή νεκρούς, καλύτερα κάλεσε την αστυνομία. 

3. Μήπως δεν βγει κάπου και φορτωθείς έναν  follower τσάμπα;

Ασφαλώς το λέμε χαριτολογώντας (Εκτός αν είσαι από αυτούς). Αυτό που μπορεί να γίνει όμως είναι ένας από τους δύο να μην ενδιαφέρεται τελικά, ας πούμε εσύ, και να έρθεις σύντομα αντιμέτωπος με απαντήσεις σε ιστορίες που ανεβάζεις ή μεθυσμένα μηνύματα που οκ αν είναι μια ερωτική εξομολόγηση, μια χαρά, αλλά αν είναι τίποτα κατεβατά βρισίδια, εκεί τι κάνεις;

Σκέψου τα παραπάνω και πράξε ότι θεωρείς πιο σωστό.  Άλλωστε στον έρωτα και τον πόλεμο, όλα επιτρέπονται. 

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ