Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη. Και τις «επιθέσεις» που δέχεται. Ενώ τόνισε πως αν υπήρχε στήριξη το πρόσωπό του θα είχε εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων.

Έντονη κριτική έχει δεχθεί ο Στέφανος Κασσελάκης, για ιντερνετική του τοποθέτηση. Γύρω από τις απολύσεις στο δημόσιο. Όταν ήταν σε νεαρή ηλικία.
Ο ίδιος έσπευσε να αμυνθεί στα σχόλια και να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Σε μια τοποθέτηση ομως που προκάλεσε περισσότερη ένταση και τριγμούς στο ΣΥΡΙΖΑ:

“Είπα σε μία συνέντευξή μου. Ότι ο 24χρονος Στέφανος δε θα ψήφιζε τον 35χρονο Στέφανο. Και ότι ο 24χρονος Μητσοτάκης δε θα ψήφιζε τον 55χρονο Μητσοτάκη.
Αλλά μάλλον λάθος η εκτίμηση.

Η απάντηση του Κασσελάκη για το ποστ του …νεαρού εαυτού του!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψήφιζε τον μεγαλύτερό του εαυτό.
Διότι ο πατέρας του αγκάλιασε τον Καρατζαφέρη. Και κληροδότησε στον γιο του όλη την ακροδεξιά της ΝΔ. Του Άδωνι, του Πλεύρη και του Βορίδη.
Εγώ δεν ανήκω σε πολιτική οικογένεια. Δεν είμαι κληρονόμος.
Γι’ αυτόν τον λόγο έχω την ελευθερία της Αλλαγής. Προς το καλύτερο. Προς το Δίκαιο. Προς την Αριστερά.”

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη. Και τις «επιθέσεις» που δέχεται. Ενώ τόνισε πως αν υπήρχε στήριξη το πρόσωπό του θα είχε εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων.

«Είχα μία συνομιλία με τον Στέφανο Κασσελάκη. Και μου φάνηκε ευαίσθητος και με διάθεση για να προσφέρει. Τώρα αν τον κυνηγάει ο Γιώργος Λιάγκας γιατί τα έχει με τον Τάιλερ Μακμπέθ ή για το οτιδήποτε… Γιατί δεν κυνηγάει και τον Κυριάκο με την Μαρέβα Μητσοτάκη για να δούμε αν πίνει σκέτο τον καφέ της;», αναρωτήθηκε ο Νίκος Παππάς.

Παππάς για Κασσελάκη: «Τα συστημικά Μέσα παλεύουν ν’ απομυθοποιήσουν έναν φρέσκο άνθρωπο» (vid)

Η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε στη συνέχεια: «Δεν είναι μόνο ο Λιάγκας. Κυνηγάμε όλοι τον Στέφανο Κασσελάκη γιατί και ο ίδιος βγαίνει, κάνει κινήσεις, πάει στο γυμναστήριο και το χτίζει όλο αυτό».

«Νομίζω ότι είναι δικός σας κατασκεύασμα όλο αυτό. Προφανώς έχει ένα προφίλ που είναι έξω από τα συνηθισμένα. Είμαι ένας νέος άνθρωπος που μεγάλωσε στην Αμερική, σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής και σε υψηλή κοινωνική τάξη», ανταπάντησε ο Νίκος Παππάς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ