Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ό,τι μπορούσε για να ξεσηκώσει τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές. Η πανέμορφη παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου απ’ ότι φαίνεται  θα υποστεί το απαραίτητο φρεσκάρισμα και θα δούμε την εκπομπή της με νέους συνεργάτες. από τον ΣΚΑΙ. Ο μόνος σίγουρος εκτός την Μαλέσκου, είναι ο σκηνοθέτης Φώτης Βλαχογιάννης και από κει και πέρα […]

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ό,τι μπορούσε για να ξεσηκώσει τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές. Η πανέμορφη παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου απ’ ότι φαίνεται  θα υποστεί το απαραίτητο φρεσκάρισμα και θα δούμε την εκπομπή της με νέους συνεργάτες. από τον ΣΚΑΙ.

Ο μόνος σίγουρος εκτός την Μαλέσκου, είναι ο σκηνοθέτης Φώτης Βλαχογιάννης και από κει και πέρα το χάος. όλοι στον αέρα.

Θα συνεχίσουμε όμως να απολαμβάνουμε το έξαλλο τσιφτετέλι της.

Μεγάλη ανανέωση του προγράμματος

Ας όψεται η Άλκηστις Μαραγκουδάκη που ανέλαβε να πάρει τις σημαντικές αποφάσεις για το φρεσκάρισμα του τηλεοπτκού προγράμματος του ΣΚΑΙ.

Αλλά και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν αισθάνεται σίγουρη, αφού ακόμα είναι στον αέρα η παραμονή της. Αντίθετα σίγουρα θα βλέπουμε το «Κάτι ψήνεται», στις απογευματινές ώρες.

Βραδινές ώρες θα έχουμε Σπυροπούλου που θα προσπαθεί να βρει σύντροφο στους αγρότες, και μια δραματική σειρά “Πάθος” και για τις ώρες των ενηλίκων θα παίζουν μπάλα το Baig Brother και το Thje Voice.

Συνεχίζει το «Σου Kου Family» και τέλος ο Παπαδόπουλος με το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ