Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ό,τι μπορούσε για να ξεσηκώσει τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές. Η πανέμορφη παρουσιάστρια, απ’ ότι φαίνεται  δεν θα υποστεί το απαραίτητο φρεσκάρισμα.  Θα δούμε την εκπομπή της με τους ίδιους συνεργάτες από τον ΣΚΑΙ. Στην πρώτης χρονιά σε μεγάλο κανάλι κατάφερε να σταθεί πολύ καλά και μάλιστα σε μια δύσκολη ζώνη όπως […]

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ό,τι μπορούσε για να ξεσηκώσει τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές. Η πανέμορφη παρουσιάστρια, απ’ ότι φαίνεται  δεν θα υποστεί το απαραίτητο φρεσκάρισμα.  Θα δούμε την εκπομπή της με τους ίδιους συνεργάτες από τον ΣΚΑΙ.

Στην πρώτης χρονιά σε μεγάλο κανάλι κατάφερε να σταθεί πολύ καλά και μάλιστα σε μια δύσκολη ζώνη όπως η πρωινή.

Λογικό είναι το κανάλι να επενδύει πάνω της και για την νέα χρονιά αφού υπολογίζεται ως ένα από τα βαριά χαρτιά του καναλιού.

Γλυτώνει το λίφτινγκ

Παραμένει ο σκηνοθέτης Φώτης Βλαχογιάννης και οι συνεργάτες της Παναγιώτης Χατζηδάκης, Μάνος Μαγιάτης και Μάρτζυ Λαζάρου. Επίσης μαζί με την παρουσιάστρια και την νεα σεζόν, αν και τυπικά ακόμα δεν έχουν ανανεώσει με τον ΣΚΑΙ θα είναι ο αρχισυντάκτης Νίκος Σερεμετάκης και η Μάρτζυ Λαζάρου. Υπάρχει η σκέψη να μπει στο πάνελ και ένας πρώην παίχτης του survivor, κάτι που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν να απολαμβάνουμε το έξαλλο τσιφτετέλι της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ