Μετά από μία γεμάτη σεζόν, η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει χαλαρές διακοπές προκειμένου να γεμίσει τις… μπαταρίες της για την νέα σεζόν στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1. Πολλοί θα έλεγαν ότι βρίσκεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει και άλλη είναι η παρέα της. Ο πολυαγαπημένος της φίλος Νίκος Μουτσινάς. Φήμες που κυκλοφορούν το […]

Μετά από μία γεμάτη σεζόν, η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει χαλαρές διακοπές προκειμένου να γεμίσει τις… μπαταρίες της για την νέα σεζόν στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1.

Πολλοί θα έλεγαν ότι βρίσκεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει και άλλη είναι η παρέα της. Ο πολυαγαπημένος της φίλος Νίκος Μουτσινάς.

Φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από οκτώ χρόνια σχέσης.

Πιο συγκεκριμένα κυκλοφορούν πολλές φήμες το ζευγάρι έχει χωρίσει και αλήθεια είναι ότι τελευταία είχαν παγώσει τις κοινές τους εμφανίσεις και υπήρχε η αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χωρισμός τους είναι οριστικός εδώ και μήνες. Χωρίς εντάσεις, προστριβές και διαφωνίες. Μένουν ακόμη κάτω απ’ την ίδια στέγη, με τυπική επικοινωνία ως δύο απλοί συγκάτοικοι. Όπως φαίνεται και οι δύο περνούν ξεχωριστά τις καλοκαιρινές τους διακοπές.  Η ανακοίνωση του χωρισμού πιθανότατα δεν θα έρθει μέσω κάποιου δελτίου τύπου όπως συνέβη στην περίπτωση της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμυ Νικολαϊδη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ