Οι αστυνομικοί γνωρίζουν τον δολοφόνο της Καρολάιν – Θέμα ωρών οι ανακοινώσεις. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τον 32χρονο σύζυγό της να μεταφέρεται με ελικόπτερο από την Αλόννησο στην Αθήνα προκειμένου να δώσει νέα κατάθεση, καθώς τα στοιχεία «δεν μπορούσαν να περιμένουν». Τα ευρήματα «κλείδια» για την εξιχνίαση […]

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν τον δολοφόνο της Καρολάιν – Θέμα ωρών οι ανακοινώσεις. Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τον 32χρονο σύζυγό της να μεταφέρεται με ελικόπτερο από την Αλόννησο στην Αθήνα προκειμένου να δώσει νέα κατάθεση, καθώς τα στοιχεία «δεν μπορούσαν να περιμένουν».

Τα ευρήματα «κλείδια» για την εξιχνίαση του φόνου

Τα στοιχεία που οδήγησαν τους αστυνομικούς στην ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν ανέλυσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας πήγαν με ελικόπτερο στην Αλόννησο, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο της άτυχης μητέρας, για να τον μεταφέρουν στην Αθήνα.

Το χρονικό ενός στυγερού εγκλήματος

Οι εικόνες συνυφασμένες με το έγκλημα φρίκης στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε την χώρα. Μια μάνα αφήνει την τελευταία της πνοή δίπλα στο αγγελούδι της που κλαίει και λίγο αργότερα το βλέπουμε να μεταφέρεται από τη βίλα στα χέρια στενών συγγενών του.

Ο σύζυγός της άτυχης γυναίκας είναι εκείνος που ειδοποιεί την αστυνομία και κάνει τις πρώτες περιγραφές. Από εκεί στις σπαρακτικές σκηνές στην κηδεία της αδικοχαμένης Καρολάιν στην Αλόννησο κι στις έρευνες με στόχο να χυθεί άπλετο φως, στη δολοφονία της 20χρονης.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ