Η Σάσα Σταμάτη είχε διακόψει παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου με μπράβους, αλλά δέχθηκε αντίστοιχη «σφαλιάρα». Η παρουσιάστρια πήγε στο Ακροπόλ για να παρακολουθήσει την παράσταση «Κουρέας της Σεβίλλης», αλλά δέχθηκε μεγαλοπρεπέστατη «πόρτα» από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στο «Ακροπόλ». Η ίδια κάθισε στην πρώτη σειρά, αλλά υπολόγιζε […]

Η Σάσα Σταμάτη είχε διακόψει παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου με μπράβους, αλλά δέχθηκε αντίστοιχη «σφαλιάρα». Η παρουσιάστρια πήγε στο Ακροπόλ για να παρακολουθήσει την παράσταση «Κουρέας της Σεβίλλης», αλλά δέχθηκε μεγαλοπρεπέστατη «πόρτα» από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στο «Ακροπόλ». Η ίδια κάθισε στην πρώτη σειρά, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον… ξενοδόχο. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση, μετέφερε στην παρουσιάστρια μέσω ταξιθέτριας ότι δεν θα βγει να παίξει αν δεν αποχωρήσει.

Η Σάσα Σταμάτη κατάλαβε ότι είναι ανεπιθύμητη και έφυγε με την ουρά στα σκέλια. Η ίδια γνώριζε ότι αν επέμενε να παραμείνει θα εισέπραττε την οργή του κόσμου, ο οποίος μετά το περιστατικό με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο την έχει «κράξει».

Αναλυτικά το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών:

«Μάθαμε πως το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σάσα Σταμάτη (ναι, η τηλεπαρουσιάστρια που είχε διακόψει πρόσφατα την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου γιατί δεν συμφωνούσε με το περιεχόμενο της σάτιράς του), πήγε στο «Ακροπόλ» για να παρακολουθήσει τον «Κουρέα της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Φάνη Μουρατίδη.

Λίγο αφότου η κ. Σταμάτη κάθισε μπροστά-μπροστά, μια ευγενής ταξιθέτρια της ψιθύρισε διακριτικά «ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε». Διακριτικά έφυγε κι εκείνη. Και αυτά συμβαίνουν όταν παραβιάζεις αυτόκλητα την ελευθερία της έκφρασης και όλης της θεατρικής λειτουργίας, τελικά. (Μπράβο στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο)».

Η πρώτη δήλωση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου μετά την απόφασή του να απομακρύνει από το κοινό της παράστασης του, τη Σάσα Σταμάτη. Τι δηλώνουν στο Πρωινό οι συμπρωταγωνιστές του

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ