Ο γάμος αρχίζει να παίζει πολύ συχνά, αλλά να που έσκασε και εγκυμοσύνη.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μολονότι στην αρχή προσπαθούσαν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τώρα είναι τρομερά διαχυτικοί.

Οι δυο τους πέρασαν το πρώτο τους Πάσχα ως ζευγάρι. Μετά στην πρεμιέρα της τραγουδίστριας στη Θεσσαλονίκη. Και έσκασαν τα καυτά νέα λίγες ημέρες αργότερα.

Ο γάμος αρχίζει να παίζει πολύ συχνά, αλλά να που έσκασε και εγκυμοσύνη.




Η Δέσποινα Βανδή πραγματιποίησε την πρεμιέρα της στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο πλευρό της βρισκόταν ο Βασίλης Μπισμπίκης, αλλά και ο Μανώλης Κονταρός.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης διασκέδασαν στον Μανώλη Κονταρό




Ο γάμος και ο λόγος που οφείλεται… στον πελαργό

Τα σχέδιά τους, όμως, σύμφωνα με το «Yes Magazine» είναι πιο μακρινά από το να ζουν απλά τον έρωτά τους. Το ζευγάρι μοιάζει να έχει αποφασίσει να μείνει μαζί για πολύ καιρό ακόμη, χωρίς να αποκλείεται να τους δούμε σύντομα να παντρεύονται, αφού ήδη δείχνουν να έχουν προχωρήσει με το σύμφωνο συμβίωσης.

Ο λόγος της βιασύνης αυτής, μάλιστα, μοιάζει να είναι ιδιαίτερα σημαντικός και να έχει σχέση με… την έλευση του πελαργού. Η Δέσποινα, όπως αναφέρεται, γύρισε με καθυστέρηση από το Πήλιο και οι σκέψεις πήγαν στο ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης της στα 51 της χρόνια.

Από το περιβάλλον της υπάρχει η διαβεβαίωση, ότι δεν έχει πάει σε κλινική για εξωσωματική. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε, ότι έχει μείνει έγκυος φυσιολογικά, αν και κρατά το στόμα της κλειστό προς το παρόν. Εφόσον αυτό είναι αλήθεια, όμως, δε θα μείνει για καιρό κρυφό.

Πηγή: athensmagazine.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ