Ο Βιν Ντίζελ μέσω του instagram είχε ζητήσει του Ντουέιν Τζόνσον να συμμετάσχει στη 10η συνέχεια του franchise δράσης «Fast & Furious». Ωστόσο, μάλλον η απάντηση δεν ήταν αυτή που περίμενε. Ένα «ηχηρό» δημόσιο «ΟΧΙ» ήταν η απάντηση! Η ανάρτηση του Ντίζελ: «Ντουέιν μικρέ μου αδερφέ, ήρθε η ώρα. Ο κόσμος περιμένει το φινάλε του […]

Ο Βιν Ντίζελ μέσω του instagram είχε ζητήσει του Ντουέιν Τζόνσον να συμμετάσχει στη 10η συνέχεια του franchise δράσης «Fast & Furious». Ωστόσο, μάλλον η απάντηση δεν ήταν αυτή που περίμενε. Ένα «ηχηρό» δημόσιο «ΟΧΙ» ήταν η απάντηση!

Η ανάρτηση του Ντίζελ:

«Ντουέιν μικρέ μου αδερφέ, ήρθε η ώρα. Ο κόσμος περιμένει το φινάλε του Fast 10. Και όπως ξέρει τα παιδιά μου σε φωνάζουν Θείε Ντουέιν στο σπίτι. Δεν υπάρχει μια γιορτή που να περνάει χωρίς αυτοί και εσύ να μην ανταλλάσσουμε ευχές… αλλά τώρα ήρθε η ώρα. Η κληρονομιά μας περιμένει, Σου το είπα πριν από χρόνια ότι θα εκπληρώσω την επιθυμία του Πάμπλο. Ορκίστηκα πως θα φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό σημείο του Fast προς το φινάλε του, τώρα που ήρθε το 10ο.

Στο λέω με αγάπη…αλλά πρέπει να εμφανιστείς, μην αφήσεις το franchise όντας ανενεργός επειδή έχεις έναν πολύ σημαντικό ρόλο να παίξεις. Τον Hobbs δεν μπορεί να τον υποδυθεί κανένας άλλος. Ελπίζω να ανταποκριθείς στο ύψος των περιστάσεων και να εκπληρώσεις το πεπρωμένο σου», έγραφε η δημόσια έκκλησή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel)

Η απάντηση του Τζόνσον

Ο Τζόνσον απάντησε μέσω του CNN στον Ντίζελ αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την πρόταση. Καθώς, οι δυο τους είχαν καταλήξει σε κατ’ ιδίαν συμφωνία.

«Έμεινα πραγματικά έκπληκτος από την πρόσφατη ανάρτησή του. Τον περασμένο Ιούνιο, όταν ο Βιν και εγώ πραγματικά επικοινωνήσαμε και όχι χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του εξήγησα απευθείας – και ιδιωτικά – ότι δε θα επέστρεφα στο franchise.

Ήμουν ανένδοτος με τα λόγια μου, αλλά εγκάρδιος, και του είπα ότι θα υποστηρίζω πάντα το καστ και πάντα θα θέλω να έχει επιτυχία το franchise, παρόλο που δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψω. Μίλησα ιδιαιτέρως και με τους συνεργάτες μου στην Universal, οι οποίοι ήταν όλοι τους πολύ υποστηρικτικοί, καθώς κατανοούν το πρόβλημα», δήλωσε αρχικά.

«Η πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του Βιν ήταν ένα παράδειγμα της χειραγώγησής του. Δεν μου άρεσε που αναφέρθηκε σε παιδιά με το post του, ούτε και ότι μίλησε για τον θάνατο του Πολ Γουόκερ. Δεν έπρεπε να τους ανακατέψει. Είχαμε μιλήσει πριν από μήνες για αυτό το θέμα και καταλήξαμε σε ένα σαφές συμπέρασμα. Ο στόχος μου από την αρχή ήταν να ολοκληρώσω το εκπληκτικό ταξίδι μου με το απίστευτο Fast & Furious franchise, με ευγνωμοσύνη και χάρη.

Είναι ατυχές το γεγονός ότι αυτός ο δημόσιος διάλογος έχει θολώσει τα νερά. Ανεξαρτήτως, είμαι σίγουρος για το σύμπαν του Fast και την ικανότητά του να προσφέρει διαρκώς για το κοινό του. Πραγματικά εύχομαι στους πρώην συμπρωταγωνιστές μου και στα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής καλή τύχη και κάθε επιτυχία με το επόμενο κεφάλαιο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ