Ο σεφ Σταύρος Βαρθαλίτης έγινε γνωστός από τον επιτυχημένο διαγωνισμό μαγειρικής Masterchef, όπου και στέφθηκε νικητής.  Στη συνέχεια σημείωσε πολύ επιτυχημένη πορεία τόσο στην κουζίνα των «ΚουΚου», όσο και στο «Cook Beef». Αγαπητός από τον κόσμο και φρέσκο πρόσωπο ο Σταύρος ο οποίος κλήθηκε να αποδείξει το ταλέντο του στον χορό. Σταύρος Βαρθαλίτης & Μαρία […]

Ο σεφ Σταύρος Βαρθαλίτης έγινε γνωστός από τον επιτυχημένο διαγωνισμό μαγειρικής Masterchef, όπου και στέφθηκε νικητής.  Στη συνέχεια σημείωσε πολύ επιτυχημένη πορεία τόσο στην κουζίνα των «ΚουΚου», όσο και στο «Cook Beef». Αγαπητός από τον κόσμο και φρέσκο πρόσωπο ο Σταύρος ο οποίος κλήθηκε να αποδείξει το ταλέντο του στον χορό.

Σταύρος Βαρθαλίτης & Μαρία Καμενίδη διαγωνίζονται ως ζευγάρι μαζί.

Από την κουζίνα στην πίστα ο «Ερωτας αλήτης, Σταύρος Βαρθαλίτης»! Κάνει μια καλή πορεία στο Dancing with the Stars!

Τα παραπάνω κιλά (Αν και έχασε μερικά κιλά ) δεν τον εμπόδισαν καθόλου να κάνει “οργια” στην πίστα με την παρτενέρ του Μαρία. Πολύ καλά προετοιμασμένος έδειξε να πατάει πολύ καλά, και να είναι εξαιρετικός μαθητής.

Αλλά ο ίδιος έχει αποφασίσει να έχει την προσωπική του ζωή μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας.

Την Πρωτοχρονιά, ο Σταύρος Βαρθαλίτης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό την πρώτη κοινή φωτογραφία με την σύντροφο του.

«Είμαι σε σχέση, είναι το μεγαλύτερο στοίχημα για εμένα και για εκείνη. Όταν υπάρχει αγάπη και στήριξη, όλα γίνονται. Τώρα ο χρόνος μας είναι λίγος, αργότερα μπορεί να είναι περισσότερος. Είναι σημαντικό να υπάρχει κατανόηση»

 

Βαρθαλίτης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ