Το MEGA κάνει την ολική επαναφορά και θέλει να χτυπήσει κορυφή στην τηλεθέαση. Μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας ο Βαγγέλης Μαρινάκης σάρωσε στο μεταγραφικό παζάρι και πήρε ότι καλύτερο υπήρχε. Το φθινόπωρο το νέο πρόγραμμα του MEGA θα έχει πολλά νέα και δυνατά χαρτιά στο νέο του πρόγραμμα. Στο νέο πρόγραμμα θα δούμε πολλες και ακριβές […]

Το MEGA κάνει την ολική επαναφορά και θέλει να χτυπήσει κορυφή στην τηλεθέαση. Μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας ο Βαγγέλης Μαρινάκης σάρωσε στο μεταγραφικό παζάρι και πήρε ότι καλύτερο υπήρχε.

Το φθινόπωρο το νέο πρόγραμμα του MEGA θα έχει πολλά νέα και δυνατά χαρτιά στο νέο του πρόγραμμα. Στο νέο πρόγραμμα θα δούμε πολλες και ακριβές παραγωγές για τις τηλεοπτικές παραγωγές του καναλιού. Τέσσερείς εκρηκτικές παραγωγές έρχονται (Δείτε εδώ)

Αλλά πολλες και μεγάλες μεταγραφές ειδικά του γυναικείου φύλλου. Μεταγραφικό κρεσέντο έκανε το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη και έκλεισε Μενεγάκη, Μελέτη, Νικολούλη, η Μπεκατώρου,  η Σίσσυ Χρηστίδου, η Κατερίνα Καραβάτου, η Μαρία Ηλιάκη, ο Τσιμιτσέλης, ανακοινώθηκε ο Μιχάλης Πρετεντέρης.

Πάρα πολλά νέα ονόματα, που θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα, και καταλαβαίνουμε ότι οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Αλλά στις ομάδες ξέρουμε ότι υπάρχουν και οι γκρίνιες.

Στο Μεγάλο κανάλι όπως μαθαίνουμε ξεκίνησαν ήδη τα όργανα με γκρίνιες από κάποιες που θέλουν το κάτι παραπάνω για την μεγαλύτερη προβολή τους.

Το έμαθε ο Μαρινάκης που στον Ολυμπιακό κάτι τέτοια τα έχει για την πλάκα του, και τα λύνει άμεσα, και τους έστειλε άμεσα μήνυμα, να κοιτάνε μόνο την δουλειά τους που χρυσοπληρώνονται. Κανείς άλλωστε δεν θέλει να μπει στην black list του προέδρου.

Οι πρωταγωνίστριες είναι μια ξανθιά και μια μελαχρινή παρουσιάστρια. Η ξανθιά για να σας προλάβουμε δεν είναι η Μενεγάκη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ